Ti is elítélitek azt, aki lemond a gyerekéről?
Figyelt kérdés
Csak mert én igen.Én azon vagyok,hogy legyen bármennyire is rossz,MEG KELL TARTANI!Mi vállaltuk be,hogy lesz gyerekünk,hát maradjunk is itt.Elmondtam ezt egy ismerősömnek,aki le akar mondani a 15 éves fiáról.Szerintetek normális az ilyen?2013. febr. 6. 15:13
21/21 anonim válasza:
Attól függ milyen cél érdekében teszi ezt. Ha mondjuk egy másik férfiért otthagyja a férjét és a gyerekeit akkor nem nézem jó szemmel. Persze akkor nincs semmi baj ha ugyanúgy törődik velük de ha leszarja őket akkor már bajom van.
De ha azt nézzük hogy mondjuk valaki nem áll úgy pénzügyileg hogy ne tudná eltartani akkor megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!