Szerintetek milyen anya az ilyen?
Figyelt kérdés
Az oviba jár két mocskos szájú, rossz kisfiú (testvérek). Az enyém egy vidám, nyugodt gyerek volt mindig is de mióta ezek a gyerekek oda járnak azt veszem észre, hogy az én fiam is agresszívabb és csúnyán beszél néha. Az egyik mutogat, nagyon csúnyán beszél, kiabál, a másik verekszik, elveszi a többitől a játékot. Egy hónapja az történt, hogy az egyik elvette a fiamtól a játékot és ahelyett, hogy szólt volna inkább megverte. Ezerszer megbeszéltük, hogy nincs verekedés, csúnya szó. Beszéltünk az óvónőkkel de nem vettünk észre változást. De amit tegnap láttam az kész volt... találkoztunk velük és az egyik gyerek bemutatott a kisfiamnak, utána meg azt mondta a saját anyjának, hogy dögölj meg. Az anyja nem is szólt rá meg semmi, úgy csinált mintha ez természetes lenne. Náluk gondolom az de ő nem érzi, hogy ez nagyon nem normális? Én nem tudom mit éreznék ha a saját gyerekem ezt mondaná nekem. Én ezen kiakadtam. Nektek mi erről a véleményetek?2013. jún. 18. 18:58
1/7 anonim válasza:
Hát elég ergya... Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de!! a fiad még kicsi - tehát erről könnyen le lehet még szoktatni. Erről a málé édesanyáról meg szólni kellene az óvónőknek, vagy valakiknek...
18/L
2/7 anonim válasza:
Elég durva.. Szólni kellene az óvónőknek, a gyereket még le lehet szoktatni.
3/7 anonim válasza:
A gyerek úgy viselkedik, ahogy otthon látja. Gondolhatod az anyának milyen stílusa lehet, vagy az apjuknak.
5/7 anonim válasza:
Az óvónőknek kéne rájuk szólni, hogy a többi gyerek ne vegye át ezt a proli viselkedést
6/7 anonim válasza:
Engem is a hideg ráz, amikor olyat látok, hogy a gyerek ordít, fetreng a földön, szidja az anyját, aki erre úgy reagál, hogy oda se figyel.. Például a keresztanyám gyereke is egy kész idióta, az anyja persze nem foglalkozik vele, simán elnézte, hogy a 8 éves gyerek a fejét üti, meg csicskának hívja, stb.. családi összejövetelen 5 percig nem bírok az asztalnál ülni, mert a gyerek folyamatosan ordít, mindent elvesz, nem hagyja a szüleit enni, variál, hogy hova üljön.. persze a szülei le se sz*rják, nem szólnak rá, mindent megengednek neki. Te ne aggódj, ha eléggé következetes vagy és eleget foglalkozol a gyerekkel, nem lesz vele probléma. Volt, hogy óvodában kezdtem átvenni hülye szokásokat a többiektől, de anyám mindig rám szólt és úgy magyarázta el a dolgokat, hogy nem kötelességből viselkedtem normálisan, hanem én magam láttam úgy jónak.
7/7 anonim válasza:
Az ovival jár hogy a rossz dolgokat is eltanulják, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!