Milyen hamar éreztétek úgy, hogy a párotok "az igazi",
akivel családot, gyerekeket terveztek?
Azonnal. 15 eves voltam mikor osszejottunk, 20 amikor osszekoltoztunk, 22 mikor gyerekunk lett, 23 mikor megkerte a kezem. Most 24 vagyok, no, o 28.
2013. jún. 27. 22:47
Első perctől, első beszélgetésünktől. Akkor még mással volt ő is, és én is. De egyszerűen tudtam, hogy minket összesodor majd az élet. Mint később kiderült, ő is így volt ezzel. 8 éve. 7éve vagyunk házasok.
33N
2013. jún. 27. 22:53
3/24 A kérdező kommentje:
Valaki iránt ezt érzem, de nagyon rövid ideje ismerem, és úgy érzem, nem lehet hiteles ezért.
Első randitól fogva (ahova épp hogy eljutottam anno, mert azanp a főnököm kicsinált idegileg, ott akart tartani túlórázni hiába mondtam, hogy nem tudok maradni, összevesztünk, azt hittem kirúgnak szóval hazafelé már sírtam munkából, kedvem se volt ilyen állapotban randizni, aztán a buszt is majdnem lekéstem , szóval azon a határon voltam, hogy felhívom és lemondom) De szerencsére nem :)
Azonnal tudtam az első köszönésnél, hogy na, ez az a pasi, aki nekem örökre kell.
Most tervezünk babát :)
2013. jún. 27. 23:04
Utolsó vagyok:
23/N
2 éve vagyunk együtt.
2013. jún. 27. 23:06
Nem vagyunk együtt. Nem túl sokszor beszéltünk egymással, de az első perctől kezdve, hogy megláttam, tudom, hogy ő lenne a tökéletes. Sajnos az életkörülmények nem teszik lehetővé egyelőre, hogy ennél több legyen, pár hónap múlva külföldre költözik. De egyszerűen érzem, hogy ha eljön az ideje, akkor ismét találkozni fogunk. Akkor viszont nem fogjuk elengedni egymást soha. Egyszer egy őszinte pillanatomban azt mondtam valakinek, hogy ha én egyszer férjhez megyek, akkor csak hozzá fogok. Máskülönben esküvőről sem álmodom, nem vonz. Nem szoktam erről beszélni, mert az emberek nagy része sajnos őrültnek tartja azt, aki a megérzéseire hallgat...
2013. jún. 27. 23:12
Évek óta ismertük egymást de jóformán csak köszönés szinten.En akkor meg kis csitri voltam ő már felnőtt szinte.Aztán 17 voltam mikor egy nagyot beszelgettünk utánna bekerült a társaságba.2 hónapra rá jöttünk össze kb,de az első beszelgetesnel tudtam Ő az igazi.Ezt érezheted igy mar egy-ket talalkozás után is.2 hete jártunk mikor már a gyerekek neverol beszelgettünk. :) 8 hónapja jártunk mikor összeköltöztünk.Több mint 6 eve vagyunk együtt,1 hónapos a babánk.En 24 ő 29
2013. jún. 28. 06:41
Miután összejöttünk kb. fél év múlva.
Akkon voltam 19 éves. Kb 1,5 éve voltunk együtt mikor megkérte a kezem. Házat vettünk, felújítottuk és most vagyok 23 és jövőre lagzi.
2013. jún. 28. 07:55
Nagyon hamar. Már pár hónap után szóba jött, hogy majd összeházasodunk és gyerekünk lesz, és már pár hét után szerelmesek voltunk egymásba. 22L vagyok, ő 25F, 4,5 éve vagyunk együtt.
2013. jún. 28. 08:03
10/24 A kérdező kommentje:
Talan nem kéne ennyit őrlődnom akkor ezen...
Kapcsolódó kérdések: