Milyen hamar éreztétek úgy, hogy a párotok "az igazi", akivel családot, gyerekeket terveztek?
Figyelt kérdés
És együtt is maradtatok? Kor, nem érdekel, és mióta vagytok együtt?2013. jún. 27. 22:42
21/24 A kérdező kommentje:
Érdekes, mindig olyanokat fogok ki, akik tökre tudják, hogy engem akarnak, de nagyon komolyan. Én kissé hitetlenkedem, hogy ez ilyen gyorsan mehet. Aztán elhiszem mégis örömmel...és akkor vége. És nézek, és nem értem.
2013. júl. 2. 14:58
22/24 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem hiszek az "igazi" létezésében. Szerintem ilyen nincs, csak a lányregényekben és az amerikai szirupokban. Abban hiszek, hogy vannak emberek, akik összepasszolnak, akiknek a személyisége valamilyen okból összeillik és az értékrendjük közel azonos. Nem hiszem, hogy több milliárd emberből csak egy ilyen létezik mindenki számára. Azt gondolom sok-sok ún. "igazi" rohangál a világban, szerencse ha éppen rátalálunk. De még ez sem jelenti, hogy örökre szól.
23/24 anonim válasza:
pedig a szeretet örök
én csak nemrég ismerem Őt de tudom hogy Ő az életem.
köszönöm Őt.
24/24 anonim válasza:
Akkor amikor megláttam a bankszámláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!