Milyen hamar éreztétek úgy, hogy a párotok "az igazi", akivel családot, gyerekeket terveztek?
Figyelt kérdés
És együtt is maradtatok? Kor, nem érdekel, és mióta vagytok együtt?2013. jún. 27. 22:42
11/24 anonim válasza:
Kb egy honap utan. Masfel eve vagyunk egyutt, felesegul is kert.
12/24 anonim válasza:
Kb 3hónap ismeretség után éreztem,hogy vele akarom leélni az életem,29 voltam akkor Ő 28.Több mint 5 éve vagyunk együtt ,nyár végén leszünk 4 éve házasok,most is ugyan úgy érzek,iránta.
13/24 anonim válasza:
2. héten tudtam, hogy ő az igazi, neki sem kellett sok idő, még pár hét plusz. 27 évesek voltunk. 3 éve vagyunk együtt, összeházasodtunk, babát várunk.
14/24 A kérdező kommentje:
Hát, váratlanul hoppon maradtam, és még emésztem, de a válaszokat várom azért...
2013. júl. 2. 10:53
15/24 anonim válasza:
Hogy érted, hogy váratlanul hoppon maradtál? Mi történt?
16/24 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy velem tervezett (legalábbis azt mondta, úgy tűnt), én meg nem mertem elhinni, hogy ez lehetséges. Ahogy elhittem, és szinte azonnal visszavonult.
2013. júl. 2. 10:59
18/24 A kérdező kommentje:
Rövid ideje. Pont ezért is írtam ki a kérdésemet.
2013. júl. 2. 12:05
19/24 anonim válasza:
Ugy látom kakukktojás vagyok. 5 év után éreztem ezt. De én nagyon bizalmatlan, lassú es gyanakvó vagyok :) mostmár babát tervezünk.
20/24 anonim válasza:
Én kb. fél év után.Most is együtt vagyunk,bár elég mély válságon van túl a kapcsolatunk,jött egy hullámvölgy.Most vagyunk együtt kilenc hónapja. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!