Anyukák/Apukák! Hogyan fogadnátok ezt a hírt?
A lányom 14 éves. (májusban töltötte be) 13 éves kora óta van együtt a barátjával aki 18 éves lesz áprilisban. Szombaton lejött érte a barátja, lementek a Tisza partra utána meg a barátjához. Este 9 re haza hozta ahogy mondtam neki. Ma reggel bejelentette a lányom,hogy oda adta magát a barátjának. Én nagyon meglepődtem, és mérges is vagyok rá. Mondtam neki,hogy jó lenne ha 16 éves koráig szűz maradna, de nem így lett. Most látja rajtam,hogy nem vagyok olyan vele mint eddig? Ti mit csinálnátok? Hogyan reagálnátok erre? Azt mondta,hogy védekeztek is és minden rendben volt. A barátjával több mint 1 éve vannak együtt. De akkor is még csak 14 éves...
Szerintetek?
Köszönöm aki válaszol!
34/N
Most látja rajtam,hogy nem vagyok olyan vele mint eddig?
* Most látja rajtam,hogy nem vagyok olyan vele mint eddig!
szerintem ne haragudj a lányodra, megváltoztatni már úgy se tudod a helyzetet. ha egy évet várt rá a fiú, akkor biztos tényleg szereti, és a lányod is szereti őt.
14 évesen tényleg még elég fiatal, de mondta, hogy védekeztek, minden rendben volt, ne ronts el neki ezt az élményét, mint mondtam, úgyse tudsz már mit tenni.
ha tiltod egymástól őket, megtiltod, hogy szexeljenek, akkor titokban fognak úgyis, esetleg nem lesz pénzük gumira stb, ha titokban kell csinálniuk, szóval jobb, ha belenyugszol, hogy ez van, nem tudsz mit csinálni és inkább támogasd most már.
21 L
tenni már nem tudsz semmit,
annak viszont örülj, hogy elmondta, hogy bizalommal van irántad
üljetek le még egyszer, biztos tudsz még neki újat mondani a biztonságos nemi élettel kapcsolatban
én is 14 éves voltam és én is 1 éve már együtt voltam a barátommal. még mindig nem bántam meg, holott már rég szakítottunk.
örülök, hogy annak adtam oda magam aki tényleg megérdemelt, és még teljesen tiszta szívvel szerettük egymást, ahogyan mindenki szereti az első szerelmét.
tudom, hogy 14 évesen nagyon korai, de ne rontsd el a lányod örömét, inkább örülj neki, hogy valószinűleg annak az embernek adta magát aki tényleg megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!