Anyukák! Tudtook valami rafinált ötletet, hogy mondjam meg a páromnak hogy terhes vagyok?! Különlegeset szeretnék, nem csak simán megmondani.
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 09:19
3/27 anonim válasza:
Miért nem lehet simán megmondani???
Monda azt ,hogy lesz egy új személy az életedben.
4/27 anonim válasza:
Marcipánból készült kis baba,,nagyon vicces és rögtön beugrik neki,ha amikor átadod és azt mondod neki ő te kisbabád.
Az én férjem nézet először,hogy mi a bajom és megkérdezte,hogy milyen alkalomból adtam neki :) Mire azt kérdezte,,Csak nem nekünk is babánk lesz??? :) Hááát,,
mondtam ,,,szerinted???
5/27 anonim válasza:
:) elég különleges lesz akkor is, ha csak simán megmondod
6/27 anonim válasza:
Rafinált és különleges lehet,ha például a babátok nevében egy levelet adsz fel a párodnak címezve valami hasonló szöveggel,hogy :
" Még hosszú hónapoknak kell eltelnie,hogy magadhoz ölelhess engem Apa,de már várom a pillanatot!
A te kisfiad/kislányod!"
7/27 anonim válasza:
09:41
Kicsit nyálas, de jó ötlet. :)
8/27 anonim válasza:
Ha kibírod várj az első ultrahangig és a az UH képet add oda neki vacsi után. :D
9/27 anonim válasza:
Menj el a bíróságra, pereld be és követelj gyerektartást! :D
10/27 anonim válasza:
Jaj! Az a leveles nagyon aranyos :)
A kérdezőnek pedig, gratulálok a kisbabához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!