Hogyan lehetne megmondani neki, hogy ez már sok?
Elég érdekes a mi problémánk. Azaz a barátnőm problémája.
Ő művész, és amiket alkot(most nem részletezem, melyik ágban), azokat általában el is adja, főleg külföldön.
Van egy régi barátnője, aki teljesen meg van őrülve párom munkásságáért. És itt a gond. A lány a fejébe vette, hogy szervez kiállításokat és "befutattja" barátnőmet-ezzel csak az baj, hogy párom már régóta (úgymond) befutott, kb. ebből él meg, elég jól, de a barátnője most el kezdett leveleket küldözgetni külföldi és itthoni galériáknak, meg sem kérdezte erről, volt is balhé, de a csaj nem értett ebből. Kiderült, hogy komolyabb galériákat-ahová párom most akart szervezni kiállítást-ostromolt a nevében, ráadásul kioktató hangnemű levelekkel, komolyan mondom, nem tudom ez most lejárató kampány lenne?
Párom már beszélt vele, de a csaj "új dolgokkal" állt elő, közösségi oldalakon párom képei alá irkál egy rakat ajnározó kommentet, mit lehet tenni, mielőtt lejáratja teljesen barátnőmet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
:)
Párom tényleg elbeszélgetett vele, sőt volt olyan felhívta és ordított is vele...
Le akarja járatni a picsba-már bocs.
Sajnos nem sokat lehet ezzel tenni, irigység:(
Mond ezt így el neki.Nem szeretem az ilyen túlbuzgó embereket.Talán részesednést akar a sikeréből?
Ha más nem keményebben próbáljátok megmagyarázni.
Ha nem olyan jó barátnő és tényleg nem ért a szóból, akkor jelentsétek fel...
Ne szóljon bele más karrierjébe.
Első hsz és szerinted az ilyen ért a szép szóból??!
szerintem ez beteg...
Amúgy meg ha van oldala, weboldala barátnődnek, tegyétek ki
a csaj leveleit, fasságait, mintha valami őrült rajongó lenne. Névvel, címmel együtt.
És ugyan milyen jogcímen jelentse fel? Túlbuzgóság és fokozott ajnározás vétsége?
Megmondta már neki valaha konkrétan és egyenesen, hogy még egyszer ne merjen szervezkedni a nevében, mert köszöni szépen, ő is el tudja intézni, hiszen nagylány?
Ha ez nem működik, akkor meg kell verni :)))
Nyilván meg kell vele szakítani az összes kapcsolatot.
milyen jogcímen?
hát mondjuk nem hiszem hogy nagyon szabályos, ha én más nevében írogatok valakinek.
esetleg zaklatás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!