Nem merem megmondani anyámnak, hogy pszichológusra van szükségem. Mit tegyek? 17l
Iszonyat nagy káosz van a fejemben, 2x próbálkoztam öngyilkossággal.
Már évvége körül bejelentkeztem dokihoz, de lemondtam, mert az ofő telefonál a szülőnek, ha nincs a gyerek suliban. Vele meg nem hinném, hogy megtudnám dumálni, hogy szeretnék járni, és ne beszéljen anyámmal.
menj el,a pszichológustól kapsz igazolást is.
én sem mertem elmondani először anyának de aztán elmondtam és nem volt nagy ügy belőle.
nincs ebben semmi rossz.
ha fáj a fogad fogorvoshoz mész,ha fáj a lelked pszichológushoz.
Anyukáddal nem elég bizalmas a kapcsolatod?Miért nem mered elmondani neki?
Ha ő kedves veled és megértő, akkor mondd el neki nyugodtan, lehet, hogy ő maga is tudna segíteni.
Ha viszont azért nem mondod el, mert rossz a kapcsolatotok, akkor ne törődj vele, mit szólna hozzá, csak keresd fel azt a pszichológust!
Suliban lemész a dokihoz amikor rendel, és ő elküld a kijelölt pszichológushoz.Ha nem szeretnéd, nem szól a szüleidnek.Ingyenes.Annó én is voltam ugyan ennyi idősen.Hidd el nagyon jó.
Az első pár alkalommal nem mondtam meg anyukámnak de miután őt is bevontam kiderült, nagyon büszke volt rám, hogy magamtól elintéztem.
Nem értem, hogyha 2x próbálkoztál öngyilkossággal akkor miért nem küldtek el pszichológushoz.
Mondd el anyukádnak. Ha esetleg jelentős mértékben hozzájárul a "káoszhoz a fejedben" akkor rendezd te.Jelentkezz be mnél hamarabb és ne év végére!
Keresd ki a telefonkönyvből a legközelebbi pszichológust és kérj időpontot, Fog tudni segíteni, illetve tanácsot adni, ha esetleg más a szakterülete fog tudni ajánlani valakit!
1. iskolapszichologus
2. ofőnek 2-3 nappal előtt jelzed hogy x. napon orvosi "kivizsgálásra" kell menned, lesz igazolásod, előtte való nap még szólsz neki és nem fogja hivni a szülőt hogy logsz a suliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!