Mit gondolsz egy olyan emberről, aki havonta 60 ezer forintot költ pszichológusra?
Egyik ismerősöm, és meséltem róla több ismerősömnek, és egy csomóan leszólták, hogy mások meg ennyiből élnek.
Igazából - amennyire én tudom - nincs semmi konkrét baja, csak jó érzés neki kibeszélni a gondjait, meg egyszerűen jó neki oda járni. Úgy érzi megér ennyi pénzt.
Én megvédtem, és szerintem igazam is van, mert vannak olyanok, akik ugyanennyi pénzt szintén elköltenek havonta, de sokkal károsabb formában, például alkohol, cigi, (drogok).
Ti mit gondoltok erről?
Igazam volt, mikor megvédtem?
Azt gondolom, hogy mivel Magyarországon - pont az ilyenek miatt - nem illik az anyagiakról beszélni, jobban tetted volna, ha egyáltalán nem meséled el.
Egyébként szerintem mindenki maga dönti el, mire költi a pénzét, akár pszichológusra.
Nekem is van egy ismerősöm, aki havonta 60 ezer Ft-ot költ pszichológusra. :) Bár én nem meséltem erről senkinek.
Egyébként mindenki azt csinál a saját pénzével, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!