Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Jópofa, humoros, egyedi a stílusa, kedves az emberekkel, DE nagyon gyerekes, elvont, ha eszébe jut, hogy ő most festeni/zenélni/akármitcsinálni fog, mert megszállta az "ihlet" csapot-papot otthagy, szétszórt, figyelmetlen, ami nem érdekli, avval egyáltalán nem foglakozik, művészetek iránt fogékony.
2011. júl. 3. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne gyerekes akkor ég elmenne.Mondjuk én is művész vagyok ezért meg tudom érteni hogy ha valaki gyorsan meg akar csinálni valamit nehogy elfelejtse :)
2011. júl. 3. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
...és nem szereti a nyelvtant.
2011. júl. 3. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Szoval a Muvesz Ur nem beszamithato, nem tudja hogy mi az igazi elet es nem is erdekli. Ha akarsz anyja lenni egy eleten at, akkor jo.
2011. júl. 3. 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Jaj már. Mindig a nyelvtannal jöttök. És mi van, ha valaki csak nagyon elkapkodja a mondanivalóját, és úgy ír, ahogy jön... Talán itt meglehet tenni.
2011. júl. 3. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Valaki biztos az ilyenekre is bukik!
2011. júl. 3. 14:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Jófej,szabad,független ember,de a gyerekessége engem bosszantana.
2011. júl. 3. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:

OFF:

Olyan nincs szerintem, hogy valaki elkapkodja. A muszáj akkor is j, ha négy napja fenn vagyok, és gyorsan írok, mert kerget a baltás gyilkos.

Nem felejted el, hogy 2+2=4.

2011. júl. 3. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Nah én felnézek az ilyen emberekre... Bejövős :D
2011. júl. 3. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha így is van, ahogy mondod. Akkor is képes vagy ezért írni, csak azért, hogy offolgass.:D Tudod ki fáradna ezért.:D
2011. júl. 3. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:
34%

nem értem miért kell PONT ITT a nyelvtannal jönni. Én helyesírásból négyes, ötös vagyok, itt mégsem szoktam mindig jol irni. és? nevetséges..:S de azért... nyugodtan lehet lepontozni;)

És a kérdésedre a válasz: az ha valaki gyerekes, és szétszórt, már eleve nem birnám elviselni..:S

2011. júl. 3. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!