Anyukák! Tudtook valami rafinált ötletet, hogy mondjam meg a páromnak hogy terhes vagyok?! Különlegeset szeretnék, nem csak simán megmondani.
Én azt csináltam, hogy vettem egy nagyon szép képeslapot, amin olyan szöveg van ami azért utal arra hogy megváltozik számunkra a világ..
És a képeslap közepébe beleragasztottam a pozitív terhességi tesztet.
Első pillanatban amikor a párom elolvasta nem értette mi is van?! De aztán kinyitotta! :-)
És ott állt piros csíkosan az igazság!
Majdnem elsírta magát, csak azt hajtogatta hogy el sem hiszem, el sem hiszem! Olyan édes volt!
Azóta is megvan ez a szép kis emlék!
ma 09:41
Annyira édes!!! :) Az én férjem ezen tuti küszködne a könnyeivel!
Én tegnap teszteltem pozit, de még nem mondtam el a férjemnek. Lehet feladok neki egy levelet. ;)
Én is romantikusan akartam, de nem sikerült. Egyedül teszteltem, egy csík, el is keseredtem, aztán fordultam még kettőt a fürdőben, és ott volt a lehelet-halvány második csík, én meg néztem, és nem tudtam, hogy csak képzelem, vagy mi van? (első próbálkozós hónapunk volt). Minden kiment a fejemből, és rohantam az akkor még alvó férjemhez, majdnem bőgve, hogy -Te is látod a másik csíkot?
Erre nevetett egyet, és azt mondta: Nekem látni sem kell, én tudom, hogy összejött. Azt is tudom, hogy lányom lesz.
És igaza lett :D
- Terhes vagyok.
Válasz: kitől??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!