Anyukák! Ti ezt hogy fogadnátok?
Tehát tegyük fel,hogy van egy 15 éves lányotok.Aki nem drogozik,nem cigizik,nem piál és nem jár el hétvégente diszkókba.Nem teljesen szent persze,mert elmegy a szomszéd városba mekizni,meg a Duna partjára nézelődni kéthetente körülbelül.Nem akárkivel megy természetesen,hanem a legjobb barátnőjével.A legjobb barátnője messze lakik tőle,tehát 1,5 órára.A lányotok természetesen másokkal is barátkozik,tanul rendesen és otthon is besegít a házimunkába,ha kéred,de ha nem kéred,akkor is.
Ti ezt a barátságot elleneznétek,ha nem ismernétek a lány szüleit,de tudnátok,hogy az a lány mindössze 17 éves,nem drogozik,nem piál,nem cigizik és nem jár ő sem diszkókba?
Tehát te vagy a lány.
Én soha nem elleneztem egy barátját sem a gyerekeimnek, azt se akitől égnek állt a hajam.
Mondd meg anyukádnak, hogy tiszteletben tartod, amit mondd, de a barátaidat te szeretnéd megválasztani, és kérd meg, hogy tartsa tiszteletben a te döntésedet.
Mondd meg neki, hogy te kedveled ezt a lányt, és úgy gondolod az igazi barátság az, amikor senki nem állhat kettőtök közé mindenféle indokkal, mert ha engednél az anyukádnak, és dobnád a lányt, csak mert neki nem tetszik, akkor nem lennél igazi barát. Mondd meg, hogy nem tudod, hogy alakul a barátságotok a jövőben, de a jelenben szeretnéd megtartani a barátságot.
Én ha anyuka lennék örülnék h a lányomnak normáűlis barátnője van :D
Mondd meg neki, hogy nekem az egyik legjobb barátnőm speciel az ország másik végében lakik... Akkor örülni fog h neked csak 1,5 óra :D
Hú, szegény te. Az én tesóm egy rockerrel randizgat, noha a tesóm személy szerint utál mindenfajta zenei stílust, és a barátja sokkal gyengébb tanuló nála. Én pedig egy 24 éves fiúval szoktam elmenni sétálni, aki amúgy tök normális, és eredetileg csak korrepetált matekból. Ja és mi 2 óra távolságra lakunk egymástól. (De mind a ketten Pesten)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!