Anyukák! Ti ezt hogy fogadnátok?
Tehát tegyük fel,hogy van egy 15 éves lányotok.Aki nem drogozik,nem cigizik,nem piál és nem jár el hétvégente diszkókba.Nem teljesen szent persze,mert elmegy a szomszéd városba mekizni,meg a Duna partjára nézelődni kéthetente körülbelül.Nem akárkivel megy természetesen,hanem a legjobb barátnőjével.A legjobb barátnője messze lakik tőle,tehát 1,5 órára.A lányotok természetesen másokkal is barátkozik,tanul rendesen és otthon is besegít a házimunkába,ha kéred,de ha nem kéred,akkor is.
Ti ezt a barátságot elleneznétek,ha nem ismernétek a lány szüleit,de tudnátok,hogy az a lány mindössze 17 éves,nem drogozik,nem piál,nem cigizik és nem jár ő sem diszkókba?
Ezt én sem értem mi ez a fejlövés az anyáknál,hogy néha elkezdik látszólag minden ok nélkül ellenezni a lányuk barátnőit.Talán féltékenyek.Ezt én is átéltem,nagyon rossz volt,nagyon remélem én nem leszek ilyen!
2 gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!