3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok
otthon? Normális?
Figyelt kérdés
Anyósom telefonon szólt, hogy látogatóba szeretne jönni egy bizonyos hétvégén. A férjem jelezte neki, hogy akkor én nem vagyok itthon (egy egész hónapot hiányzok tulajdonképpen). Erre, hogy jaj, csak hát akkor tud jönni (2 hónapja volt itt, tehát nem 100 éve), máskor ki tudja mikor tud még, erre a férjem mondta, hát ha csak akkor tudnak, jönnek, mit csináljunk... Nekem kellemetlen azonban a gondolat. Én a vendégekre fel szoktam készülni a magam módján. Én nem mennék vendégségbe, ha nincs otthon a háziasszony, még a fiamhoz sem, mert szerintem ez nem normális, hogy nincs aki erre itt rendesen felkészüljon, majd itt tesz-vesz a konyhámban össze-vissza és ha nem találnak valamit, engem fognak zargatni telefonon. Túlreagálom, vagy anyósom kissé arcátlan? Vagy lehet, hogy csak nem gondolta ezt át, hogy ez a gyakorlatban hogy is fog működni?
Jobb lenne ha a szeretője menne és ő főzne a férjedre? 😀
2019. máj. 6. 17:47
62/121 anonim válasza:
Hozzánk elég gyakran jönnek a férjem szülei. Általában akkor, ha nem vagyok otthon, mert elég gyakran utazom. A férjem pedig otthon dolgozik. Ilyenkor a szülők hármasban vannak a "kisfiukkal". Megoldják a főzést. Ha nem akarnak főzni, rendelnek valamit.
A férjedet az anyukája látogatja meg, nem valami felületes ismerős megy hozzátok vendégségbe. Nyugodj meg, ne problémázz ezen tovább.
2019. máj. 6. 17:57
63/121 anonim válasza:
Hát kb úgy csinál, mintha a szeretője menne átrendezni a konyhát. Anyósod megy oda, most erre minek kell féltékenykedni?
Mondd meg a férjednek, hogy majd tegyenek vissza mindent a helyére mire jössz. Most ebben mi olyan nagy dolog? Ha meg nem ott lesz a sajtreszelő, ahol hagytad, az nem az anyós hibája lesz, hanem a párodé! Mert csóró valószínűleg nem is látta még a konyhátokat!
Marhára beteges, hogy téged maga a gondolat is zavar, hogy valaki ott van a konyhában, esetleg még meg is ken egy kenyeret. Próbáld már meg kívülről látni a szitudat.
2019. máj. 6. 18:01
64/121 A kérdező kommentje:
Szerintem az beteges, hogy lecsórózod a férjem, anélkül, hogy ismernéd.
2019. máj. 6. 18:09
65/121 anonim válasza:
A "csóró" a szegény szinonímája, simán használjuk mindenféle sértés nélkül a közbeszédben, hogy "szegény XY" vagy "csóró XY". A fenti hozzászóló sem sértő minőségben használta, kicsit már túltolod ezt a kérdező, ez már nettó rosszindulat, mikor már másba nem tud valaki kapaszkodni csak ilyen mondvacsinált problémákat kreálva támad.
2019. máj. 6. 18:18
66/121 anonim válasza:
Szerintem azért megy át az anyósod, hogy pezsgőt bontsanak, hogy végre van egy hónap nyugalmuk.
2019. máj. 6. 18:30
67/121 A kérdező kommentje:
Már ne haragudjatok, de egyesek honnan veszik ezeket, amiket leírnak? Nincs nyugalmuk tőlem? Ezt honnan szedtétek? Már hol cseléd vagyok; hol nem vagyok háziasszony, mert munkaügyben el kell utaznom egy hónapra. Természetes, hogy nem ért mindenki velem egyet, de ezt az agresszivitást, amit itt látok...
2019. máj. 6. 18:48
68/121 anonim válasza:
Itt te vagy passzív agresszív, nem mi. Mi max jót derülünk ezen a marhanagy gondon.
2019. máj. 6. 18:52
69/121 anonim válasza:
Én kifejezetten örültem hogy azon a hétvégén jött anyósom mikor én továbbképzésen voltam.
Jó háziasszony módjára előkészítettem a vendédnek mindent-ágynemű, törölköző, papucs, kitakarítottam egy napra megfőztem, csináltam sütit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!