3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?
Túlreagálod.
Tudod, az emberek többsége nem úgy gondolja, ha a családtagjai meglátogatják őket, hogy azok vendégségbe jönnek, és be kell tartaniuk valamilyen protokollt.
Én sűrűn utazom a lányomhoz, például, amikor a férje egy-két hétre elutazik, mert nem szeret egyedül lenni. És megkér, hogy menjek oda. És odamegyek, még ha nem is vagyok boldog tőle, hogy hirtelen át kell szerveznem a saját életem. És most úgy elgondoltam, hogy milyen lenne, ha a vejem kiakadna, hogy akkor megyek oda, mikor ő nincs otthon.
És ne mondd, hogy az más, mert nem más. Egy házasságban egyenlő jogaink vannak, nem?
"De így zavarna, mintha rád nem is lenne kíváncsi".
Jó, most már anyós vagyok. De engem annak idején baromira nem zavart, ha anyós nem volt kíváncsi rám. Végülis nem is vártam el tőle. Ok, ő nem lakott a világ végén, de nálunk is előfordult, hogy én elutaztam, és anyós eljött főzni a férjemnek. Aztán nem sérült a lelkem tőle.
Őszintém, örültem neki. A férjem nem tudott főzni, így nem kellett az elutazásom előtti napokban azzal foglalkoznom, hogy feltöltsem a hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!