Baba látogatóba mit vigyek? Barátnőm hamarosan szül és nem tudom mit vihetnék majd neki/k? Kislány lesz.
Akkor érdemes, HA ők meghívnak, hogy már lehet menni. Váratlanul nem érdemes!
Van, aki csak a családot fogadja a kórházban, más kizárólag a férjét/apukát, van, aki pedig a fél világot.
Szerintem is az a legegyszerűbb ha megkérdezed! Mikor én szültem az a baràtnőm amelyik abban a vàrosban lakik minden nap bejött hozzàm, a màsik pedig nem tudta hogy jöhet-e, így pedig csak kb 3 hét múlva mert eljönni hozzànk... Az elsőnek örültem mert legalàbb gyorsabban telt az idő, a màsiktól meg rosszul esett hogy nem jött be...
Ajàndékba én pelenka tortàt kaptam és adtam, az enyém tele volt pakolva mindenféle hasznos dologgal. De szerintem valamilyen vásàrlàsi utalvàny is hasznos pl egy szép képeslapba rakva egy plüssel vagy csörgös jàtékkal - hogy valami tàrgyilagos is legyen
Nekem 1 hónapos a kisfiam, még most is folyamatosan jönnek látogatóba, sokféle dolgot hoztak már, és valóban: a pelusnál, popsitörlőnél, popsikenőcsnél, A vitaminos krémnél jobb nincs :) De biztosan örülnek egy csini kis bodynak, vagy cuminak stb is.
Ha biztosra akarsz menni, érdeklődj, hogy mire van szükségük. Ha azt mondják semmire, vagy ne vigyél semmit, akkor maradnak ezek az opciók. Illetve még valami: 5 napja voltunk otthon a kicsivel, mikor jött az egyik legjobb barátnőm. Főtt kaját hozott :D Levest, husit és sütit. Az egy iszonyat jó ajándék volt és persze komoly segítség :)
Nyenyergős plüst, csörgőt, rágókát ne: mindenki azt visz, és egyik sem hasznos. Na jó, a csörgő hasznos. Öt másodpercig, amíg el nem dobja, meg a következő egy rában, amíg rázhatom neki.
Komolyra fordítva a szót: én a picit nagyobb méretű ruháknak örültem volna a legjobban. 62-est még sokan hoznak, akkor még a bőség zavara van. Még egy-két 68-as ruhácska is becsúszik a surranópályán. De 74-est már nekem kellett venni, sokat. Szóval mi mióta megyünk újszülöttlátogatóba, mindenkinek elmondom, hogy ezért kap 74-es ruhákat, és higgye el, hogy hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!