Barátnőm nemrég szült, már otthon vannak, szeretné ha meglátogatnám. Mit vigyek babalátogatóba?
Vihetnél neki pelust is ,az is fogyócikk ,mindig jól jön :)Mi is kaptunk több ismerőstől is .
Vagy a "rongyi" sem rossz ötlet ,később jó lesz a babának.
Vagy amilyen gyorsan nőnek ,kisebb csörgők is vannak ,amivel már pár hónaposan eltud játszani mikor már tud fogni.
Vagy ha nincs nekik, a játszószőnyeg is jó ötlet.
Magamból kiindulva (30 hetes vagyok), a bébinek valami klassz dolgot vigyél, pl. fürdőskönyv, vagy a rongyóka is jó ötlet, amit mutattál most.
Ami szerintem még fontos, hogy az anyukának is vigyél valamit. Főleg, hogy jó barátnők vagytok.:) Mi pl. vittünk a barátnőmnek egy nagy fürdőgolyót, amit majd használhat, ha majd szabad fürdeni a gyermekágyi vérzése után, mert tudom róla, hogy a terhesség alatt nagyon hiányzott neki ez a rítus.
En legjobban gyumolcskosarnak orultem. Nem szorultam ra, de nagyon jolesett, h ram is gondolt.
Babanak egy kis rugit, a rongyi is jo otlet. Pelenkat en nem vinnek, nem tudhatod, h milyet hasznal, meg o sem tudja igazan, h mi valik majd be.
Szerintem a pelussal, fürdetővel, ruhával, játékkal nem lehet mellélőni. Én pl a koszmóelleni sampont dobhatnám ki mert egyik gyerekemnél sem kellett, sőt nyálkendő sem. :D Én a pelenkának örültem a legjobban.
Anyukának vigyél egy csokit vagy bármi ilyesmit, jól fog neki esni hogy rá is gondolsz.
Én most már mindenkinek ilyet veszek: [link]
Nem hinné az ember, de ezerszer jobban lehet vele enni, mint bármilyen kanállal. És már az újszülöttnek is kell kanállal adni a Vigantolt, anyatejbe keverve, abszolút ideális.
Amit linkeltél, én két néven ismerem: nyunyó vagy fufi. Mi kaptunk belőle egy tonnát, ahogy csörgőből is. Nem érdekli a fiamat egyáltalán. Kaptunk pelust is, volt, amit el kellett ajándékoznom, mert a fiam márkahű, szóval azzal óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!