3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?
Amúgy annyira kell félteni,hogy nagyon!
Múltkor volt lakótársam. Azóta kiraktam. Ő pl eltüntette a poharaimat. Odakoltozott, mondtam neki,hogy használhatja a dolgokat,mossa el,én nem fogok utána mosogatni,ha az edényeimet használja. Erre bmeg lenyúlta a kedvenc poharam,nem találtam sehol,mikor kivágtam a cuccait akkor volt ott és bor rohadt benne. Múltkor valaki csomagolt nekem kaját edénybe, megettem,elmostam,szatyorban tettem. Ez a barom gyökér meg kiszedte a szatyorból és abból evett. Én meg kerestem a hiányzó edényt. Ráadás a tűzhely is olajban úszik! Na ezekért nem szereti senki,hogy a konyhában pakolnak. Lehet jogosan fél amúgy,hogy bármit elpakol a férje anyja. Hiszen itt is írtak konkrét esetről. Anyámat se engedném a konyhámban pakolni. Sőt ha én hazamegyek,akkor én se viselkedek úgy,mintha otthon lennék,pedig ott nőttem fel. De anya konyhája,már nem közösen tartjuk rendben. Igaza van amúgy. Ha én megyek anyához akkor ő főz vagy a mama. Ha fordítva akkor én. Ez egyértelmű. De persze segítek is nekik,ha úgy van. Amilyen éppen a szitu....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!