3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?
"És nem az utcáról sétál be, hanem 600 kilométerről jön látogatóba. Ezért is mondom, hogy vendég, nem családtag, ritkán jön (az én ízlésemnek túl sűrűn) és nem olyan közeli a kapcsolat, hogy a konyhát használja stb."
A férjednek a családja!az anyja! Ennél mit legyen közelebbi kapcsolatban már?
Amúgy áruld már el, hogy mi van abban a konyhában, hogy senki nem használhatja?!
Túl reagálod.
Most ha belegondolok, ebben a helyzetben úgy lennék vele, hogy jöjjön akkor, ha már eddig nem mondtam, hogy ne, aztán max.egyszer elpakolok utána, gondolom nagy károkat nem fog csinálni.
A férjemnek megmondanám, hogy alapvetően ő legyen otthon és inkább ő pakolásszon meg rakosgasson, illetve hogy ha máskor ilyen adódik, inkább mondja meg, hogy az a hétvége nem jó, inkább máskor jöjjön. (nyilván amikor én is otthon vagyok, de ezt az anyosnak nem kell tudnia.)
Ha pedig emiatt ilyen szinten nem tudok nyugodni, megkérném a férjem, hogy hívja fel az anyját, hogy az a hétvége mégsem alkalmas, jöjjön 2 héttel később, vagy amikor tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!