3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?
Az én benyomásom az, hogy nem a konyhahasználat itt a probléma, sem nem az, hogy ki hova teszi a sajtreszelőt, hanem egy komoly meny-anyós konfliktus áll itt a háttérben. Az a baj, hogy ez nem csak az anyósodon csapódik le, hanem a férjeden is, mégpedig nagyon súlyosan.
Képzeljük el egy kicsit a szitut. Anyósod, aki két hónapja nem látta a fiát, a környéketeken jár, talán a házatok előtt megy el, de nem mehet be a fiához, akiről tudja, hogy otthon van, egyedül van, mert Te megtiltottad. Talán még integetnek is egymásnak az ablakon keresztül. Ez szerinted normális?
És mi van, ha ezután az anyósoddal történik valami? Ha ne adja Isten ez lett volna az utolsó lehetőség, hogy találkozzon a fiával? Megbocsátaná ezt neked a férjed? Tudod, jó esetben a szülők eleve is hamarabb mennek el. És a fentiek szerint a férjed így sem sok időt tölthet az anyjával.
Ha nekem a férjem kikötötte volna, hogy csak akkor jöhet hozzám az anyám, a húgom, a barátnőm, akárkim , amikor ő helyesnek tartja, én azonnal elhagytam volna. Sőt, hozzá sem mentem volna feleségül, mivel ez olyan szinten korlátozó és megalázó, ami nem csak a szabadságomat, hanem már a méltóságomat sértette volna. Nem véletlenül sajnálják itt a hozzászólók a férjedet. És ezt nem rossz szándékból írom, hanem segítőleg.
Amúgy a Te édesanyád is csak akkor jöhet hozzád, ha a férjed otthon van?
Nagyon túltolod ezt a vendégesdit. Ami alapvetően nem baj. Csak fogadd el, hogy ez nem mindenkinél ekkora hatalmas nagy dolog, így nem is érzik át ezt a problémát.
De ettől függetlenül azért őszintén remélem belátod mennyire abszurd, hogy egy anyának időpontot kell foglalnia hogy meglátogathassa a gyerekét. Oké hogy neked kvázi idegen, nem tartod a családodnak, csak egy vendég a sok közül, de attól még a férjednek az anyja, a családja. Hidd el sokkal jobban jársz, ha ezt elfogadod, mivel, feltételezve hogy a mama jó egészségnek örvend, még jó darabig így lesz.
en sem birom elviselni!
Es nem az a baj j föz mos takarit!
Hanem az h könyörgöm amit elvett azt oda is rakja vissza!
Allandoan keresgelnem kellett mit hova pakolt?
Vagy ra jött az 5 perc es atpakolta a nappalit??
Àlljon meg a menet!
Van neki is otthona pakoljon ott
anyukam erdekes modon nem csinal kupit,mindent a helyére rak.
Az anyosom eli ki ilyenkor a pakolasi
maniajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!