Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 3 napos anyósi látogatás,...

3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?

Figyelt kérdés
Anyósom telefonon szólt, hogy látogatóba szeretne jönni egy bizonyos hétvégén. A férjem jelezte neki, hogy akkor én nem vagyok itthon (egy egész hónapot hiányzok tulajdonképpen). Erre, hogy jaj, csak hát akkor tud jönni (2 hónapja volt itt, tehát nem 100 éve), máskor ki tudja mikor tud még, erre a férjem mondta, hát ha csak akkor tudnak, jönnek, mit csináljunk... Nekem kellemetlen azonban a gondolat. Én a vendégekre fel szoktam készülni a magam módján. Én nem mennék vendégségbe, ha nincs otthon a háziasszony, még a fiamhoz sem, mert szerintem ez nem normális, hogy nincs aki erre itt rendesen felkészüljon, majd itt tesz-vesz a konyhámban össze-vissza és ha nem találnak valamit, engem fognak zargatni telefonon. Túlreagálom, vagy anyósom kissé arcátlan? Vagy lehet, hogy csak nem gondolta ezt át, hogy ez a gyakorlatban hogy is fog működni?
2019. máj. 6. 14:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
82%

Engem ez a kérdés csak egy dologban erősített meg.

Férfiként soha ne folyj bele semmilyen női dologba, mert úgysem fogod érteni a gondolkodásukat.

Számomra férfiként egy hatalmas marhaság ez az egész, hogy nem lehet más konyhájában főzni, mert az csakis az ő saját területe.

2019. máj. 6. 16:27
 42/121 anonim ***** válasza:
37%

Jó engem is zavarna, mert félnék, hogy átrendez mindent, meg sajnos ismerem a takarítási szokásait és elég gáz, ugyanazzal törölget át mindent, nem használ szappant (jó ez már nem az én gondom, ha nem vagyok ott) kézmosáshoz stb.

Most tényleg nem szurkálódni akarok, de: "mert 2 férfit kell ellátni." Miért talán fogyatékosok vagy rokkantak?

Nem értem miért kell férfiakat gyerekként kezelni. Inkább örülj neki, hogy nem kell ez idő alatt sem stresszelned, szórakozza ki magát, aztán majd ha hazaérsz áttakarítasz mindent a szájad íze szerint.

2019. máj. 6. 16:32
 43/121 anonim ***** válasza:
82%
62% A válaszoló nők fele azt írja, hogy mit fújja fel...szóval nem kell általánosítani.
2019. máj. 6. 16:34
 44/121 anonim ***** válasza:
90%
1 honapot ott hagyod a geeked, de ne legyen tarsasaga egy hetvegere, aki epp az anyja. Nem lehetsz annyira nagy haziasszony, ha lelepsz hosszabb idore. Ferjnek sem nagyon hianyzik a haziasszonyossagod, el tudja magat latni egy honapig. Anyos nem direkt ezt a hetveget valasztotta, mint irtad, nem tudta, hogy nem leszel otthon. Elefant problemat csinalsz semmibol.
2019. máj. 6. 16:38
 45/121 A kérdező kommentje:
Le merem fogadni, hogy a férfiak sem szeretik, ha átrendezik a szerszámaikat. Vagy említsem a kocsit. Akkor miről beszélünk? Fogalmatok nincs, mit jelent egy kialakított rendszer a konyhában. És hogy amikor hazajövök a kiküldetésből, nem a "romokat" szeretném majd eltakarítani, hanem kicsit lepihenni talán. És az alatt, hogy kiszolgálni a férfiakat stb., pont anyóst értettem, neki a stílusa a hagyjad, majd én, kisfiam! 100% ez lesz.
2019. máj. 6. 16:40
 46/121 A kérdező kommentje:
44-es, már bocsánat, de hülye vagy? Delegációba megyek, munkahelyi ügy! Innen honnan következik az, hogy nem vagyok olyan nagy háziasszony? Ha meg azt a részt nem olvastad, miért ítélkezel? Pont, hogy szart se tudsz rólam!
2019. máj. 6. 16:43
 47/121 anonim ***** válasza:
27%

Hàt pàrom kitérne a hitéből ha most pakolàsznék a műhelyben...

De a lànyom se szereti ha nyúlkàlok a jàtékaihoz, "kincseihez". Na sok nőnek a konyha ilyen hely.Ahogy nekem is.

Ráadàsul imádok főzni.

2019. máj. 6. 16:45
 48/121 anonim ***** válasza:
79%

delegációba, eszem a pici szíved...

áruld el, mit fog enni a párod egy hónapig? Fz? MErt akkor tud fzni az anyjára is. NEm főz? Jó, akkor ketten esznek házon kívül.

Amúgy nincs ilyen kifejezés, hogy delegációba megyek...

2019. máj. 6. 16:52
 49/121 A kérdező kommentje:
Drága lelkem, most írtam le, hogy tud főzni, de majd az anyja nem hagyja a kicsi fiát, mert pont ő az a típus, amivel engem gyanúsítgattok, aki cseléd.
2019. máj. 6. 16:54
 50/121 anonim ***** válasza:
70%
Delegacio, kikuldetes, hu de nagy szam! Ott 24 orat melozol, ugralsz, hogy majd nem tudsz pihenni? Namar ezt a cecot amit Itt rendezel. Lesz 1 honapod, hogy a delegacio tagokkal megbeszeld a hu de nagy problemadat, idiota. Ciao, leptem.
2019. máj. 6. 16:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!