3 napos anyósi látogatás, miközben én nem vagyok otthon? Normális?
2. mint klasszikus férfi, nem látja át, hogy milyen háttérdolgok vannak itt
Na, mesélj, milyen háttérdolgok vannak.
"Elméleti a kérdés, egy szóval nem mondtam, hogy ne jöjjön, és nem is fogom mondani, a tanácsok ellenére..."
Itt vesztette értelmét az egész.
Tanácsot nem igazán tudok adni, csak leírom, anyós mit csinált, amíg én szülés körüli időkben kórházban voltam (a kiírt időpont előtt már két héttel be kellett feküdnöm, mert kevés volt a magzatvíz) : ő felajánlotta, hogy kitakarít, mire haza megyünk a picivel, Oh remek, legalább nekem nem kell még takarítanom. Erre megyek haza :a konyha teljesen átrendezve, a poharat nem találtam meg, kistányérok a spájzban (mert anyós szerint azokat mi nem használjuk...), edényeim felső polcon, a szalvétatartó spájzba került, szóval mindent átpakolászott. Mikor megkérdeztem, mégis miért? Azt mondta, hogy nála otthon úgy megszokta.... Nem beszélve arról, hogy egy halom vasalni való várt, (majdnem három hétig voltam távol) a hűtőben nem volt semmi, csak ketchup szalámi, egy üveg víz, meg margarin. El tudom képzelni, hogy ő nálunk pakolászott, kutakodott a holmijaim között, ott aludt, virágaimat kivitte a folyosóra a nappaliból "mert nem oda való", persze, azt sem tudta melyik növény mi, és milyen szükséglete van (nem szabad mozgatni, nem a hűvös sötét folyosóra vágyik) szóval totál káosz volt. Férjem ezeket észre sem vette, neki mindegy volt, hol vannak a virágok, hol vannak az edények stb. Fürdőszoba nem volt kitakarítva, én nem is értem anyós mit csinált. Valószínűleg csak fontoskodni akart, direkt nem az én anyukámnak szóltunk mert tudtuk, akkor anyós örökké megsértődik.
Arra mentem haza az újszülött babával, hogy nem volt otthon semmi kaja, szó szerint semmi! Természetesen jól megmondtam neki a véleményem, nagyon kiakadtam, egyáltalán nem volt segítségemre, sőt! Csak problémát és plusz munkát csinált nekem!
Férjem, ha egyedül van, ő megcsinál mindent. Anyós rászólt, hogy majd ő megcsinalja, mire én haza érek, ne aggódjon.
Azóta nem hívtam segíteni. A babát sem bízom rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!