Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez
nektek, hogy esett volna?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
Látod milyen gyerek vagy még magad is.Haza költözöl nem teszed tönkre a párod életét stb.Nos a párod felnőtt ember tudta mit csinál.Én nem harapom le a fejed,más is szült 19évesen sulinélkül munkaviszony nélkül,sőt fiatalabban.Ha ti ketten jól elvagytok semmi gond.Azt értesd meg a pasiddal nektek onnan el kell jönni.Akár tetszik neki akár nem.Ha az én anyosóm lek..váz igy beszél velem az első szervuszra megfogom a nyakát akár az ő lakása akár nem.Mit veszítenék elöbb kéne menni,de hogy nem hagynám az biztos.Aztán vagy vissza vesz a gyújtásából nagy meglepetésébe,vagy többet nem kell találkoznunk.Te meg szüld meg a babád,ne törödj senkivel.ha a párod szeret fontosak vagytok veled marad,ha nem akkor nem veszítettél semmit.őrizze az anyukáját.Még olyan fiatal vagy,elötted minden.
2014. okt. 15. 05:26
52/120 anonim válasza:
Most olvasom,hogy könyvenként 15-20 ezer Ft,ember,te hol élsz???:)))milyen iskolàba jársz??:)))))ha tényleg ilyen lenne,nem sokan mennének egyetemre,főiskolára.egyáltalán nem ilyen árakban vannak a könyvek,plusz könyvtár is van minden suliban,ahonnan meg lehet szerezni a tankönyveket.tudom,mivel egyetemre is jártam,meg főiskolára is.úgyhogy hagyjuk.
2014. okt. 15. 05:27
53/120 anonim válasza:
57%os,ne verd már annyira magad a jogi egyetemeddel!elárulom neked,hogy az egyik rokonom a Pázmány jogi karára jár gyerek mellett,ùgyhogy de,akàr jogra is mehetne a kérdezö.csak bíznia kell magában,meg pozitívan nézni a dolgokat!bár én nem tanàcsolom a jogot,mivel mA már dunát lehet rekeszteni velük,kb mindenki jogász akar lenni.jobb,ha vmi értelmesebb dolgot keres.
2014. okt. 15. 05:36
54/120 anonim válasza:
#53-nak:
Megerősítelek, én is jogra járok (Szeged, tehát nem is a legkönnyebb...) és van 1 babám+férjem és már 1 év múlva végzek.
Barátnőm (természetesen volt segítsége és szülei is orvosok) 3 gyerek mellett végezte az orvosit.
2014. okt. 15. 08:11
55/120 anonim válasza:
Na pont az ilyen,, estis,, orvosoktól mentsen meg a sors! Ehhhh :/
2014. okt. 15. 08:16
56/120 anonim válasza:
Orvosi CSAK nappalin van.. És attól még lehet jó orvos...
2014. okt. 15. 09:24
57/120 anonim válasza:
Pálmatex-el védekezni? Nem baj, hogy 19 vagy, régen ilyenkor szültek. Nem baj, hogy nem dolgoztál, ez nem függvénye a gyerekvállalásnak. Az sem baj, hogy, ha nem vagy nagytudású, nem azért kell valakit szeretni, mert okos.
Rosszul esett volna. Sok sikert!
2014. okt. 15. 09:28
58/120 anonim válasza:
"Na pont az ilyen,, estis,, orvosoktól mentsen meg a sors! Ehhhh :/"
Egyébként sok "estis" orvossal találkoztál? Mert én erősen kétlem. Főleg, hogy nincs is.
2014. okt. 15. 10:04
59/120 anonim válasza:
Estis orvos valóban nincs... de a kérdésben szereplő beteg lelkületű anyós sajnos annál több... nekem anyám egy ilyen "subát a subával" "szintező"... az anyós szerencsére nem szenved ebben az elmekórban vagy súlyos jellemhibában...
Most őszintén, ki nem xarja le, hogy ő "milyen sorsot szán" a fiának, amikor ott van a fia, hogy a saját sorsáról döntéseket hozzon... aztán persze ilyenkor szokott a fiú később harmincon évesen szembesülni vele - már, ha pechére hallgat a "persze csak jót akaró" anyjára - hogy jól elcsesződött az élete, és aztán eljön az igazság pillanata, amikor az ilyen szintezgető, belepofázós "nem ilyen sorsot szánó" anyucik az elfekvőben agonizálnak mindenki által otthagyva... kapják azt, amit megérdemelnek.
2014. okt. 15. 10:20
60/120 anonim válasza:
Jaj, ne értsétek már... Pffff...
Idézőjel mond valamit nektek? Nem úgy tűnik...
Mindegy, ha eddig futja a szövegértésetek,akkor nem is magyarázom... Minek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!