Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
88%
Ha támogatnak a szüleid, miért nem náluk laktok addig, amíg nem találtok albérletet? Így nyugiban lehetnétek, nem piszkálhatna anyós.
2014. okt. 14. 21:08
 32/120 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező nem kell mártírkodni, de azért több eszed lehetne. Anyós ki van akadva, némileg jogosan, a stílusa viszont olyan amilyen, amiért viszont a párodnak kellene szólnia, és megvédenie téged, ha nem áll ki melletted az elég baj. Azon elvondolkodtál hogy neveled fel a gyereket, ha a pároddal ne ajd isten szétmentek? Ha már így alakult a helyedben elkezdenék valamit tanulni a terhesség/gyerek mellett, hogy legalább mire elkezdhetek dolgozni tudjak értelmes munka után nézni, és ne a gyári szalagmunka legyen az egyetlen opció.
2014. okt. 14. 21:11
 33/120 anonim ***** válasza:
60%
Várjál már. Ha a párod kitart melletted, akkor most mi van? Nekem anyukám volt így mint Te. Anyum 19 évesen szült, az anyósához. Igaz, mama szereti anyut. Apum 25 éves volt. Hát korán jöttem, ez van. Anya megszült, szoptatott, etetett. És csak 19 éves volt. Te most azzal vagy "rossz" helyzetben, hogy alig fogsz kapni valamit, viszont ahogy értelmeztem azért nem fogtok hiányt szenvedni semmiben. Szerintem költözz haza szüleidhez, nyugodj meg, és örülj a babódnak. Pároddal elmentek, kerestek albérletet., és ennyi. Nem kell neked anyóssal együtt lakni. Anyós most kiakadt, ez van.
2014. okt. 14. 21:12
 34/120 A kérdező kommentje:
21:07-es még nem tudhatod mit hoz a sors és kibe szeretsz majd bele. Gratulálok a csodás életedhez és szívből kivánom hogy legyél nagyon boldog. De attól mert neked és a családodnak sikerült az élete nem biztos hogy le kell nézni azt akinek nem. Becsülöm a tisztességes munkát és azt ha valaki keményen küzd a céljaiért. Sajnos én nem vagyok se okos se elég kitartó. Én örülök neki ha kapok egy normális munkát és tisztességesen felnevelem a kicsit. A párom azt mondta nem érdekli ki mit mondd szeret engem és velem marad, ha elmegyek akkor jön velem. Arra kért tartsak ki még egy kicsit amit lehet elvisz innen és soha többé nem kell elviselnem senki sértegetését. Azt mondta ha megszültem segít vissza menni az iskolába hogy nekem is legyen diplomám és normális állásom. Szerinte nem kell elkeserednem hiszen még fiatal vagyok és előttem az élet. Én nem tudom, lehet hogy túl sokat képzel belém. Lehet hogy tényleg nem vagyok jó másra csak arra hogy takarító nő legyek. Talán tényleg jobb lenne ha elvetetném a gyereket, és elmennék örökre.
2014. okt. 14. 21:28
 35/120 anonim ***** válasza:
78%

Hány hetes terhes vagy?

Meg amúgy figyelembe, ez egy anonim oldal, sose tudjuk meg,ki vagy. Szóval lehetsz őszinte, tényleg nem direkt estél teherbe?

2014. okt. 14. 21:32
 36/120 anonim ***** válasza:
55%
azért elég ocsmány h ilyet leírtok egy elég rendesen úton lévő babáról egy leendő anyának, hogy "el kellett volna vetesd"... pfff Ezt megcsináltátok kedves válaszoló, de emberrel esik meg!!! Szerencsére a párodnak elég rendesen lesz esélye, hogy eltartson titeket. Anyós bunkó de hátha megenyhül az unoka láttán. Én a helyedben hazamennék a szüleimhez. (DE nem vagyok a helyedben) De kérlek!!! Tanulj a gyes alatt, tervezd a jövődet, hogy utána munkába tudj állni!!! Mindannyiótok érdeke lesz!!!
2014. okt. 14. 21:32
 37/120 anonim ***** válasza:
17%

"„Sajnos én nem vagyok se okos se elég

kitartó.”

Pedig jobb lenne mert ha tényleg diplomázni akarsz ahhoz jelenleg 2 emelt tárgyú értségi kell + nyelv vizsga.

De ez még semmi rengeteg beadandót. ZH-t (Zárt helyit)

Ez felső oktatási vizsga dolgozat, elég nehéz.

Előadásokat kell majd tartanod, kutató munkát végezned,

Jó lenne ha értenél v melyest a PC-hez is vannak online dogák és némelyik időlimites.

Szak irodalomra lenne szükséged könyvenként 15-20.000 Ft ha pl orvos lennél még több.

A diploma nincs ám ingyen nehogy azt hidd h könnyű.

És a felvételi ponthatárokat folyton emelik államin ugyan ingyen tudnál tanulni de oda meg még 3X jobb bizonyítvány kell. Plusz fél évente 4-0 feletti átlag.

És itt mindent magadnak tanulsz és nincs kirepetálás.

Ha még alap értségid sincs nem tom h kerülnél be.

A barátod elvileg tudja ezeket, na kérdezd meg h mennyit is kell tanulni ?

21-07

2014. okt. 14. 22:01
 38/120 anonim ***** válasza:
61%
Én is rühellem, amikor ilyen oldalakon egyesek egyből ravagjak, hogy vetesd el, mintha egy darab csokoladerol lenne szó, nem egy embereletrol! Nincs itt semmi baj, ha a párod szeret. Menjetek Angliába, ott elég könnyen elhalt egy ideig a párod,, angolul pedig elég könnyű megtanulni. Munkát kapni is könnyű, ha más nem, akkor elmész takarítani. Mert akkor mi van? Egy takarítónő nem lehet jó anya, vagy feleség? Az is becsületes munka. Mindent meg lehet oldani, ha szeretitek egymást, és ha.. Te is AKARSZ DOLGOZNI. Mert azt én sem javaslom, hogy most arra játsz, hogy párod életed végéig eltart. Ha a baba nagyobb lesz, komolyan gondolkodj el a jövőn
2014. okt. 14. 22:01
 39/120 anonim ***** válasza:
42%
22:01 azért ne fùjjuk fel ennyire a dolgokat:) ha a nasanál akarsz kutatómunkát végezni,akkor lehet h ilyen jellegű suliba kell járnod,de ha egy normàlis főiskolára iratkozol be( nem Kodolányi,szie vagy Gábor Dénes,hanem normális) akkor ha egy kicsit odateszed magad,játszva el tudod végezni gyerek mellett is.
2014. okt. 14. 22:24
 40/120 anonim ***** válasza:
8%
JA az eszterházyt kihagytam.ezeket kerüld el messziről,kérdező.
2014. okt. 14. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!