Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
 61/120 A kérdező kommentje:
Beszéltem a párommal és elmondtam neki mindent hogy kételyeim vannak és hogy rosszul érzem magam. Azt mondta eszembe ne jusson elveteti a gyereket és elmenni. Megigérte hogy holnap kér időpontot az anyakönyvi hivatalba, és elmegyünk megkérni az engedélyt az esküvőre. Azt mondta nem érdekli mit mondanak mások, mert szeret. Megmutattam neki ezt a kérdést is, és azt mondta akik azt írták hogy elhagy egy okosabb jobb lányért azok nem ismerik és így nem is érti hogy nyilatkozhattak az ő nevében. Leszidod amiért egyáltalán eszembe jutott kiírni ezt a kérdést, és amiért nem bízom benne, és azt mondta az anyjához is lesz egy két szava amint haza ér a munkából. Most olyan boldog vagyok. El se hiszem hogy tényleg szeret.
2014. okt. 15. 13:09
 62/120 anonim ***** válasza:
66%
Kérdezö,pròbàlj már meg bízni magadban egy kicsit!!
2014. okt. 15. 13:13
 63/120 anonim ***** válasza:
83%

Nézd Kérdező, örülök, hogy a dolog a helyes vágányon van. Persze nem lesz egy könnyű menet, mert ha a párod leosztja anyóst, annak a következő dumája meg törvényszerűen az lesz, hogy "a büdös k. va ellenem fordította a drága fiacskámat", ismerjük a fajtáját.

Mindegy, a lényeg az, hogy ti úgy éljétek az életeteket, ahogy nektek jó, anyós meg majd vagy rájön, hogy felnőtt a fia, és a saját élete döntéseit ő hozza meg, vagy nagyon egyedül és nagyon magányosan fog eltávozni egyszer az utolsó "de én megmondtam"-mal a száján...

2014. okt. 15. 13:25
 64/120 anonim ***** válasza:
84%
Az pedig tényleg jó lenne,ha tanulnál valamit,egy szakmát,vagy bármit!vészhelyzet esetére.
2014. okt. 15. 13:38
 65/120 anonim ***** válasza:
41%

pharmatexxxx - ahha, minden értelmes nő tudja, hogy az annyit is ér.

de jól beszexelted magadat.

am gondolkozzál el, majd mi lesz a kedves párod rádun?

akkor jön a következő becsúszás?

2014. okt. 16. 09:08
 66/120 anonim ***** válasza:
33%
Jó megy a pali manipulálása az már biztos.
2014. okt. 16. 09:12
 67/120 A kérdező kommentje:
voltunk megkérni az idő pontott. Három hónap múlva kaptuk, január 12.-ére. Anyós dühöng de már nem érdekel.
2014. okt. 16. 14:40
 68/120 anonim ***** válasza:
34%

addig feküdj rá a nyelvtanra

meg ne virulj, lehet nem lesz semmi

2014. okt. 16. 14:43
 69/120 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező (#67), akkor sok boldogságot - anyóst meg üsse meg a lapos guta, ha ennyire nem bír magával...
2014. okt. 16. 14:45
 70/120 anonim ***** válasza:
42%

Megfogtad a palit a gyerekkel gratulálok.

Inkább nem írnám le h pontosan mit gondolok a hozzád hasonló nőkről.

Sikeresen alkalmaztad a régi bevet mohszert miszerint ha gyerek van akkor tutit elvesz feleségül és szegény bolond még be is dőlt ennek.

Pedig mennyivel jobb élete lehetne ha az anyára hallgatott volna.

2014. okt. 16. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!