Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Hát, azért van egy-két 58%-os itt az oldalon. Ráadásul én nem is régóta vagyok annyi, úgyhogy nem nagyon tudom miről, meg kiről beszélsz, de nem is nagyon érdekel. :) (esetéeg linkeld be a kérdést, hátha mégis én vagyok az, mert ez a szitu így tényleg nem rémlik :D )
Ja, kérdező, rád én is irigy vagyok nagyon. :D Tudod...kettőnk közt az is elég jelentős különbség, hogyha engem egyszer otthagy a férjem, akkor nekem nem csak egy gyerekem marad. Hanem lesz egy saját lakásom, exisztenciám, munkám, diplomáim és fizu minden hónapban a számlámra. Szóval nem, nem irigylem azt, hogy nincs semmid, nekem meg van. :)
Ja, utolsó. Amit írtam, az tök valós. Szülés után már nem ugyanolyan odalenn. Ilyen ez a popszakma. :)
Attól mert nincs pénzem még szerethetek igazán.
Fontos a szeretett, de abból nem lakik jól a gyerek és nem lesz melege a hideg szobában.
"ti keményen küzdötettek azért amitek most van addig ez nekem fél óra alatt sikerült"
Tehát eredetileg is ezt akartad büszke lehetsz magadra.
Az élősködés marha nagy érdem ám.
Csak nehogy aztán megunja és kirakjon.
Papírhercegnő
Link?
De tudod, ez úgy van, hogy az ő kukikája sem lesz mindig 25 évesen feszes. Azért nem lezs ez nálunk gond, mert én nem vagyok "aranyásó", és a mi kapcsolatunk nem ezen alapul. :)
Neked mi bajod? Uncsizol?
Egy: nem vagyok a drágád.
Kettő: direkt, a hozzád hasonlók miatt sosem bíztatok senit semmire (főleg nem abortuszra), úgyhogy ezt a régalmat kikérem magamnak
Három: ha te azt az egyszerű összefüggést, hogy kisebb eséllyel megy tönkre egy olyna kapcsoalt, ami:
- kölcsönösségen alapul
- egykorúak közt
- két sikeres, tanult, dolgozó ember közt egyforma szellemi szinten
- nem úgy kezdődik, hogy a 19 éves kislány teherbe d.g.tj. magát, hogy megfogjon egy pénzes pasik
Hát ha te ezt nem fogod fel, akkor jónapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!