Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
39%
biztos irigy vagyok, nekem is van vőlegényem, kutyám, macskám, szerető családunk mindkét részről.
2014. okt. 16. 20:31
 92/120 anonim ***** válasza:
63%

Hát, azért van egy-két 58%-os itt az oldalon. Ráadásul én nem is régóta vagyok annyi, úgyhogy nem nagyon tudom miről, meg kiről beszélsz, de nem is nagyon érdekel. :) (esetéeg linkeld be a kérdést, hátha mégis én vagyok az, mert ez a szitu így tényleg nem rémlik :D )

Ja, kérdező, rád én is irigy vagyok nagyon. :D Tudod...kettőnk közt az is elég jelentős különbség, hogyha engem egyszer otthagy a férjem, akkor nekem nem csak egy gyerekem marad. Hanem lesz egy saját lakásom, exisztenciám, munkám, diplomáim és fizu minden hónapban a számlámra. Szóval nem, nem irigylem azt, hogy nincs semmid, nekem meg van. :)

Ja, utolsó. Amit írtam, az tök valós. Szülés után már nem ugyanolyan odalenn. Ilyen ez a popszakma. :)

2014. okt. 16. 21:02
 93/120 anonim ***** válasza:
64%

Attól mert nincs pénzem még szerethetek igazán.

Fontos a szeretett, de abból nem lakik jól a gyerek és nem lesz melege a hideg szobában.

2014. okt. 16. 21:08
 94/120 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy titeket az bánt hogy amíg ti keményen küzdötettek azért amitek most van addig ez nekem fél óra alatt sikerült. Lehet hogy igazatok lesz és egy nap majd talál egy szebbet és fiatalabbat de az is lehet hogy nem. Ez majd kiderül. Ja még én is tanulhatok. Hiszen nem vagyok öreg. Jó bosszankodást és szép estét.
2014. okt. 16. 21:14
 95/120 anonim ***** válasza:
64%
Na ez innen akkor kamu kérdés. Ha ezt te fél órás sikernek teljesítménynek érzed akkor nagyon is igaza van anyukának egy büdös k-rva vagy.
2014. okt. 16. 21:16
 96/120 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó kommenteddel árultad el hogy mekkora nyomi vagy vagy anyósodnak van igaza. Nekem aztán nincs mire irigykednem. Két kezed összetennéd, ha 5 éven belül meglenne a 10%-a ami nekem van. én örülnék ha boldog lennél, én hiszek a karmában, mindenkinek csak jót kívánok. Full kamusnak tűntél az elejétől kezdve,életképtelennek, te magad mondtad hogy nem vagy kitartó. Ha itt vki nem irigy, az én vagyok. :D
2014. okt. 16. 21:39
 97/120 anonim ***** válasza:
90%

"ti keményen küzdötettek azért amitek most van addig ez nekem fél óra alatt sikerült"

Tehát eredetileg is ezt akartad büszke lehetsz magadra.

Az élősködés marha nagy érdem ám.

Csak nehogy aztán megunja és kirakjon.

Papírhercegnő

2014. okt. 16. 21:41
 98/120 A kérdező kommentje:
Bocs a tegnapi kommentért. Nem gondoltam komolyan, de nagyon fáj hogy elítél mindenki csak mert olyan valaki szeret aki gazdagabb és tanultabb nálam. Mint egy rossz szappan opera. Pedig nem bántottam senkit. Miért bűn az hogy szeretjük egymást? Talán el kellene hagynom azért mert nem vagyok elég méltó hozzá? Eszembe sincs. Egyébként anyós újabb szuper ötlettel állt elő. Házassági szerződést akar aláíratni velünk. Mondtam a szerelmemnek hogy én bármit aláírok nekem nem kell a pénze elég ha szeret engem és a picit. Azt mondta semmi szükség a papírra és hogy az megint csak az anyja örült ötlete. Mondtam hogy megértem ha nem bízik bennem mégis csak eléggé sok a külömbség. Erre közölte hogy buta vagyok amíért ilyesmi az eszembe jut, mert ő bízik bennem és szeret és nem írunk semmilyen szerződést alá. Sőt már a jövő héten elkezdünk albérletett keresni, mert elege van az anyja ármánykodásából. Szegény mama remélem nem fog ezért még jobban gyülöllni.
2014. okt. 17. 10:09
 99/120 anonim ***** válasza:
11%

Link?

De tudod, ez úgy van, hogy az ő kukikája sem lesz mindig 25 évesen feszes. Azért nem lezs ez nálunk gond, mert én nem vagyok "aranyásó", és a mi kapcsolatunk nem ezen alapul. :)

2014. okt. 17. 11:47
 100/120 anonim ***** válasza:
62%

Neked mi bajod? Uncsizol?

Egy: nem vagyok a drágád.

Kettő: direkt, a hozzád hasonlók miatt sosem bíztatok senit semmire (főleg nem abortuszra), úgyhogy ezt a régalmat kikérem magamnak

Három: ha te azt az egyszerű összefüggést, hogy kisebb eséllyel megy tönkre egy olyna kapcsoalt, ami:

- kölcsönösségen alapul

- egykorúak közt

- két sikeres, tanult, dolgozó ember közt egyforma szellemi szinten

- nem úgy kezdődik, hogy a 19 éves kislány teherbe d.g.tj. magát, hogy megfogjon egy pénzes pasik

Hát ha te ezt nem fogod fel, akkor jónapot! :)

2014. okt. 17. 11:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!