Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Lehet nem vagy k.va, de butának buta az tuti!
Dolgoztál már valaha? Legalább van 1 év munkaviszonyod, hogy kapjál gyes-t?
Ha nem anyós nyakára vállaltátok a babát, van munkája mindkettőtöknek, tudtok otthont, megélhetést biztosítani a leendő családotoknak, minden szükségeset a babának, akkor ne avatkozzon az életetekbe.
Ellenkező esetben én is igencsak ideges lennék.
Amúgy 19 évesen nem biztos, hogy szülni kellene, inkább még tanulni, a jövőre koncentrálni.
A te családodnak mi a véleménye?
Jó, az 1. kettő válaszolónak köszönjük a hasznos hozzászólást!
Én visszakérdeznék, hogy hogy ő tudja bizonyítani, hogy a fia az apjától van? De utálom az ilyeneket! Megmondanám neki, hogy anyuka, nem, nem a fiától van, úgyhogy nem is kell, hogy látogassa, nem lesz vele gondja.
Nem írtad, hogy miért kell az anyós sérelmeit hallgatni. Nyilván ha ennyire utál, akkor nem kell beengedni az otthonotokba, nem kell segítséget kérni tőle, sőt ha pénzt akar adni azt is vissza kell utasítani. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy majd te és az apuka eltartjátok a kis családot..
Csak remélem, hogy nem az anyós nyakán éltek..
"Védekeztünk pharmatexel."
Nem is olyan régen kérdeztem a nőgyógyászt erről a pharmatexről. Rögtön rávágta, hogy fogamzásgátlásnak nagyon nem ajánlja.. Te is megkérdezted a dokit??
Tudod a gond az, hogy 19 évesen se munka, se pénz, se biztos háttér. AZ apuka mennyi idős? Ő legalább dolgozik?? Hol éltek majd a kicsivel? Lesz otthon ahol nem a szülők élnek?
Pharmatex max óvszer vagy gyógyszer mellett kiegészítő védekezés az nem védekezés, annyi erővel a holdat is ugathatnád, hogy ne legyél terhes.
Szóval szándékosság szerintem erősen gyanús.
nem dolgoztál, gyereknek egy csomag pelenkát nem tudsz venni, vagy egy ruhát, ingyen élő erősen gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!