Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
35%

"akkor ha egy kicsit odateszed magad,játszva el tudod végezni gyerek mellett is"

Na de nem a Jogot v az Orvosit.

Na én előbbit tanulom és piszok nehéz ám.

2014. okt. 14. 22:29
 42/120 anonim ***** válasza:
83%
A jogon meg az orvosin kívül elég sok mindent lehet még tanulni :)
2014. okt. 14. 22:52
 43/120 anonim ***** válasza:
68%

Kedves utolsó ha már jogot tanulsz, akkor nyilván van annyi eszed, hogy kitalálod a kérdező nem orvosira/jogra fog menni. Ami nem baj. Nem lesz mindenki az, és nem is kell. Szóval neked sem kell túlértékelned magad.

Kérdezőnek: minél előbb el kell költözni. Mivel jól megvagytok, a pénz sem lenne probléma, nem kell túlreagálni ezt. Kerülitek anyóst, amíg megembereli magát, mert nincs joga így beszélni veled. És terhesség alatt tudsz intenzíven nyelvet tanulni, ha már külföld is szóba került.

2014. okt. 14. 22:55
 44/120 anonim ***** válasza:
23%
*utolsó előtti
2014. okt. 14. 22:56
 45/120 anonim ***** válasza:
40%

"Lehet hogy tényleg nem vagyok jó másra csak arra hogy takarító nő legyek. Talán tényleg jobb lenne ha elvetetném a gyereket, és elmennék örökre."

Ezt neee, kedves kérdező! Sok a megmondó ember, és k..vára könnyű okosnak lenni úgy h mi nem lettünk terhesek 19 évesen! Nem szégyen takarítónőnek lenni!!! Tanulj simán "csak " szakmát! Nem kell orvosira menj.... Minden rendben lesz! Más is szült már gyereket munkaidő nélkül, s utánna elhelyezkedett és végigdolgozta az életét! Anyósom épp h betöltötte a 16-t amikor megszülte az első gyerekét! Anyóshoz kellett költözzenek. Ugyan olyan sorsa volt eleinte mint neked most! Csúfolta mindenki a faluban, meg kisku.vának nevezték a háta mögött! Az öreganyós meg ott rúgott bele ahol bírt, amíg meg nem született a baba! Akkorra lenyugodtak a kedélyek a családban és megbékéltek! Anyósomnak két gyereke lett "csak", mert idejekorán 21 éves korában el kellett távolítani a méhét sajnos. Így 35 év elteltével azt mondja, h ha ő akkor az abortusz mellett dönt ma nincs két gyereke, sőt lehet h egy sem, mert a férjével akkor össze sem házasodtak volna. És akkor neki sem volt munkaideje!!! Utána viszont végigtolta az egész életét, közben tanult szakmát gyerek mellett. Ma is dolgozik!!!

Azt mondta, hogy a falubéliek akkor békéltek meg vele hogy mégsem olyan "ku.va típus" amikor látták h milyen szorgalmasan dolgozik.

2014. okt. 14. 23:09
 46/120 anonim ***** válasza:
42%

2 emelt szintű-s értségi és nyelv vizsga mindenhová szükséges.

Akárhol is tanuljon.

Le lehet pontozni de ezt nem tudja megkerülni, ilyen a felvételi rendszer.

2014. okt. 14. 23:10
 47/120 anonim ***** válasza:
28%
nem én pontoztalak le, deeee hol írja a kérdező h egyetemre akar menni???
2014. okt. 14. 23:12
 48/120 anonim ***** válasza:
63%

4. oldal.

"Azt mondta ha megszültem segít vissza menni az iskolába hogy nekem is legyen diplomám"

Diplomát csak fösulin v egyetemen kap máshol nem.

2014. okt. 14. 23:14
 49/120 anonim ***** válasza:
26%
jaja ez tényleg így van: fősuli vagy egyetem. Bár az első pasim rajzolt magának egyet és azzal vilogott
2014. okt. 14. 23:21
 50/120 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, ne te akarj mindenáron megfelelni, ebben a történetben összesen egy fő beteg lelkű erkölcsi defekt van: az anyósod. Ha a fiának tényleg fontos vagy, és tényleg férfiból is van az istenadta, akkor előbb-utóbb le fogja állítani...

(egyébként te is helyre teheted, akkor legalább egyértelműen elválik a xar a májtól, és kiderül, hogy a párod hol áll, férfi-e, a te párod-e, vagy anyucika picike fiacskája behúzott lompossal... )

És nem, nyomatékosan ne adj meg neki semmiféle tiszteletet ezek után, mert az ilyen hulladékon nincs mit tisztelni.

2014. okt. 15. 00:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!