Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Egyébként, ha a barátod örül a babának, akkor az anyukáját neki kell helyretennie. Te úgy sem fogsz tudni olyat mondani, hogy megszeressen. Talán majd a baba megenyhíti.
És költözzetek el, ahogy tudtok.
De miért kell külföldre menni? Gondolom, a munkája itthon van. Ne induljatok el a bizonytalanra.
Pedig az lett volna a helyes megoldás ha elveteted. Bennem lenne annyi önérzet, hogy ha ilyet mondanak, akkor egy másodpercig se maradok, visszaköltöznék a szüleimhez, ha nem tudom magam eltartani. Nem tudom hány hónapos vagy, de amíg lehet keress munkát, hogy bizonyítsd hogy próbálkozol. Én biztos nem tudnék olyan helyen lakni ahol csak megtűrnek.
Ha jól keres a párod, akkor miért nem mentek albérletbe?
Majd ha megszületik a gyereked megérted hogy milyen szeretet is az amit egy édesanya érez a gyereke iránt.A legjobbat szeretné neki, és szeretné ha minden jól alakulna az életében.
Anyósod is így érzett, az azért támogatta a taníttatását a párodnak hogy biztonságban legyen a világban és a legjobban alakuljon az élete. Lehet hogy okos, tanult társat kívánt mellé akivel boldogságban, szeretetben él a gyereke.
Valamilyen okból benned nem látta ezt a lehetőséget. Most pedig becsapva érzi magát, és ami még rosszabb a gyerekét is. Az ő szempontjából, az ő szemszögéből ezt látja:
- A fia hiába tanult, és van jó munkája nem tudja a mindennek a gyümölcsét élvezni, mert egy számító nő magához kötötte egy gyerekkel. Innentől spórolásról fog szólni a fia élete.
- Nem biztos benne hogy valóban szereted a fiát, és nem csak ráakaszkodsz.
- Munkád nincs. Ki vagy szolgáltatva az ő jóindulatuknak is. Örült hogy a gyereke végre egyenesben van, ehelyett téged és a gyerekedet is nekik kell eltartaniuk.
- Ha külön mennétek akkor is nagyon nehéz lenne már a párodnak anyagilag összeszednie magát, mert gyerektartást minimum mindig fizetnie kell.
- Ha külön mennétek, és találna olyan nőt maga mellé akit szeretne neki az anyósod, nem biztos hogy gyerekkel és gyerektartással egy fiatal nő belemenne a kapcsolatba.
Tehát ő azt látja hogy minden téren megrövidítetted a gyerekének az esélyeit. Ha látja hogy szeretitek egymást, és boldog veled a fia majd talán megbékél. Mindezt csak akkor fogod megérteni amikor majd te is anyává válsz.
Hát ezzel nem leszek népszerű de jogosan gondolja ezt.
Nem tanulsz nem dolgozol.
De kifogtál v kit aki diplomás jó állással.
Miközben neked se végzettséged se képzettséged nincs.
0 munka tapasztalat 0 gyakorlat.
Komolyan azt várod h ennek lesz jövője, biztos h nem !
A pasid egy diplomás értelmiségi velem 1 idős.
Nem fog leállni babázni.
Add örökbe azt a gyereket mert így még esélye van 1 normális családban felnőni.
Tudom azt mondják h nem a végzettség teszi az embert na de nem úgy h semmi nincs.
A pasid tegyük fel kap Angliai állást jó pénze lesz meg tud állni a saját lábán míg te angolul se értenél 5 mondatot se.
Szerinted meddig lesz veled ?
Ha kap majd egy olyan nőt (és fog kapni) aki hasonló kategória csak öt nem kell eltartani. Úgy ott hagy majd mint Krisztus a vargát.
Mer neki se lesz élvezet h a fizetéséből 2 másikat kell tartson ráadásul úgy h nem is ö akarta. "Csak becsúszott".
Elmondom neked h az én anyám is levadászna ha ez lenne nálam.
Mer ö is 2 diplomás MA-s én 1 diplomás BA-s leszek jövőre. A család tele van igazgatókkal, ügyvédekkel. Ők más szinten és másképp élnek mint te. Egy értelmiségi családban téged ki fognak túrni, kiutálni, elüldözni...
Senki nem örülne egy ilyen házasságnak.
Ennek csak rossz vége lesz, gondolj már bele h bemutat h itt a feleségem megkérdik h miféle és mit csinál.
Erre meg az lesz a válasz h semmit és ezt szerinted majd eltűrik.
Komolyan ismerek olyan cigány családot akik értelmesebbek mint te.
Nekik is van gyerekük de dolgoznak, pedig cigányok.
Gondolkozz el ezen egy cseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!