Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Lejárt a két év, hahó!
Hisz megígérted, retardált 19 évesen teherbe ejtett lény, hogy 2 év múlva eljössz ide, a gyakorikerdesek.hu-ra, és beszámolsz a 100% shikerházasságodról.
Időpont 2014-10-16 20:26 <- Ekkor tettél nagyképű ajánlatot a válaszolók felé.
Majd' egy hónapja lejárt a határidő. Hallod? HALLOD?
Mindegy.
Mar több mint 5 év. Rettenetesen kíváncsi vagyok. Mostanra már kéne egy diploma minimum , és egy jó állás. Hisz a pasikàm mindenben támogatja.
Esetleg hip hol ugy megtetszett az anyucisag hogy már van plusz egy meg már egy a pocakban
nincs regisztraciója . Kitudja él-e?
remélem igen.
Sajnos nekem is van olyan kérdésem amire biztos várnának választ de kitöröltem a kérdéseim közűl. Ha privit irnánk akkor jobb esélyel válaszolna de nem elérhető igy sosem tudjuk meg.
Valószinu jobb dolga is van mint gyakorizni
Tuti, hogy szetmentek és nem vette észre, hogy ezzel a terhességgel magával b*szik ki, mert ha elhagyja a pasi és lejár a gyes, családibol és gyerektartasbol nem fogja tudni magát és a gyereket eltartani!!
Meg is érdemli az ilyen a sorsát... Csak szegény gyereket sajnálom
A gyerek mindig ertek. jol tette h megtartotta es nem kovetett el gyilkossagot magzata ellen.
johet a rosszindulatu megjegyzes es lepontozas. A magzat akkor is élõ érzõ ember aki nincs kifejlõdve.
Igen, látom, hogy hány éves az eredeti kérdés.
De ezt nem tudom megállni:
"2 emelt szintű-s értségi és nyelv vizsga mindenhová szükséges.
Akárhol is tanuljon."
Érettségi egy t-vel... meg emelt szintű-s. A magyar jegyére kíváncsi lennék, ha már ennyire kioktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!