Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy majd 1-2 év múlva ugyanitt találkozunk, és visszatérünk a témára.
Tudod, valahogy úgy fog kinézni a történet, hogy:
megszülsz, feszes kis tinisunciból löttyedthasú, lógómellű, narancsbőrös elhasznált anyukás-asszony leszel (20 évesen, gratulálok)
folyni fog a melledből a tej, fáradt leszel, nyűgös, kialvatlan
ott lesz a folyamatosan ordító gyerek, aki elég idegesítő tud lenni 8-10 óra munka után, hidd el nekem
tehát a kedves férjed hazamegy egy hamvas kis suni helyett egy leélt, elhazsnált anuykához, meg egy csecsemőhöz minden egyes nap 25 évesen
Eközben a munkahelyén: csini, jól öltözött, tanult, okos, intelligens és kedves kolléganők veszik körül, akik partiképesek, nincsenek meglógva, nem jár velük a csomagba egy kisbaba, és el lehet velók beszélgetni mindenről, szellemi társanak is kiválóak.
Kérdés: Kb mennyi időbe fog telni a pasidnak, amíg a nyűgös, ingetült, hisztis kialvatlan feleségét körülvevő zaklatott/zilált légkör helyett egy okos, kifinomult, szellemiekben is partner nő melletti nyugodt légkört/életet választja?
Segítek: Nem sok.
Úgyhogy én a gatyámat felkötném a helyedben, mert sacira 1 éven belülsz repülsz gyerekestől, és hidd el, ebben a sztoriban az anyós lesz az egyetlen, aki ezek után is feléd meg a kölyköd felé néz majd. Mert apuka majd éli világát, mint ha mi se történt volna. Te meg éretsségivel 21-2 évesen egyedül leszel egy gyerekkel.
(ui.: mutasd meg nyugodtan ezt a kommentet az apukának. Esküdözni fog, hoyg ez nem lesz így... Tudod, ezt mindek hívják: hazugságnak. :) )
"megint valaki, aki jobban tudja, hogy egy másik, vadidegen embernek mi a jó, mint az illető önmaga..."
ÁÁÁÁ látom cserélnél a pasival vigyázz még neked is könnyen összejöhet hasonló.
Ja, azt is kihagytam, hogy azért puncus-ügyileg is jócskán változnak majd a dolgok.
Úgyhogy természettől függően, pusztán a feszes nuncik érzése végett is elkalandozhat a kicsike. :P
#75, mármint milyen hasonló? Egy hasonló jellegű anya mint az itteni anyós, az már köszi, de összejött... és hát most az van, hogy az annó "mégérettségijesevótúgysemaradtokegyütt" azóta 2 diplomás párom gondosan pakolgatja el a közelemből a fejszét-kapát-miegyebet, amikor anyám közelg, nehogy véletlen a vita hevében bele találjam tárolni, mert általában úgy a csevej 5. percétől csak túlordítani szoktuk egymást...
Nu? Én már valszeg soha sem fogom megkedvelni az "értékelvű" idiótákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!