Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
 71/120 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező úgy 2 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre.
2014. okt. 16. 17:15
 72/120 anonim ***** válasza:
59%
#70 "Pedig mennyivel jobb élete lehetne ha az anyára hallgatott volna." - megint valaki, aki jobban tudja, hogy egy másik, vadidegen embernek mi a jó, mint az illető önmaga...
2014. okt. 16. 17:18
 73/120 anonim ***** válasza:
37%

Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy majd 1-2 év múlva ugyanitt találkozunk, és visszatérünk a témára.

Tudod, valahogy úgy fog kinézni a történet, hogy:

megszülsz, feszes kis tinisunciból löttyedthasú, lógómellű, narancsbőrös elhasznált anyukás-asszony leszel (20 évesen, gratulálok)

folyni fog a melledből a tej, fáradt leszel, nyűgös, kialvatlan

ott lesz a folyamatosan ordító gyerek, aki elég idegesítő tud lenni 8-10 óra munka után, hidd el nekem

tehát a kedves férjed hazamegy egy hamvas kis suni helyett egy leélt, elhazsnált anuykához, meg egy csecsemőhöz minden egyes nap 25 évesen

Eközben a munkahelyén: csini, jól öltözött, tanult, okos, intelligens és kedves kolléganők veszik körül, akik partiképesek, nincsenek meglógva, nem jár velük a csomagba egy kisbaba, és el lehet velók beszélgetni mindenről, szellemi társanak is kiválóak.

Kérdés: Kb mennyi időbe fog telni a pasidnak, amíg a nyűgös, ingetült, hisztis kialvatlan feleségét körülvevő zaklatott/zilált légkör helyett egy okos, kifinomult, szellemiekben is partner nő melletti nyugodt légkört/életet választja?

Segítek: Nem sok.

Úgyhogy én a gatyámat felkötném a helyedben, mert sacira 1 éven belülsz repülsz gyerekestől, és hidd el, ebben a sztoriban az anyós lesz az egyetlen, aki ezek után is feléd meg a kölyköd felé néz majd. Mert apuka majd éli világát, mint ha mi se történt volna. Te meg éretsségivel 21-2 évesen egyedül leszel egy gyerekkel.

(ui.: mutasd meg nyugodtan ezt a kommentet az apukának. Esküdözni fog, hoyg ez nem lesz így... Tudod, ezt mindek hívják: hazugságnak. :) )

2014. okt. 16. 17:26
 74/120 anonim ***** válasza:
42%
Plusz minden forinton amit gyerekre kell költeni kuncsoroghatsz neki azt kihagytad utolsó.
2014. okt. 16. 17:29
 75/120 anonim ***** válasza:
6%

"megint valaki, aki jobban tudja, hogy egy másik, vadidegen embernek mi a jó, mint az illető önmaga..."

ÁÁÁÁ látom cserélnél a pasival vigyázz még neked is könnyen összejöhet hasonló.

2014. okt. 16. 17:39
 76/120 anonim ***** válasza:
37%
#73, "(ui.: mutasd meg nyugodtan ezt a kommentet az apukának. Esküdözni fog, hoyg ez nem lesz így... Tudod, ezt mindek hívják: hazugságnak. :) )"- felesleges ennyire önmagadból kiindulni, nem mindenki "szintezgető", vannak ám azon kívül még emberek is a Földön...
2014. okt. 16. 17:40
 77/120 anonim ***** válasza:
22%

Ja, azt is kihagytam, hogy azért puncus-ügyileg is jócskán változnak majd a dolgok.

Úgyhogy természettől függően, pusztán a feszes nuncik érzése végett is elkalandozhat a kicsike. :P

2014. okt. 16. 17:40
 78/120 anonim ***** válasza:
11%
Ááááá, kedves utolsó előtti, én sosem fogom elhagyni a feleségem, ugyanis a melegek hézassága hazánkban nem torvényes. Éééééérted? :D
2014. okt. 16. 17:42
 79/120 anonim ***** válasza:
59%

#75, mármint milyen hasonló? Egy hasonló jellegű anya mint az itteni anyós, az már köszi, de összejött... és hát most az van, hogy az annó "mégérettségijesevótúgysemaradtokegyütt" azóta 2 diplomás párom gondosan pakolgatja el a közelemből a fejszét-kapát-miegyebet, amikor anyám közelg, nehogy véletlen a vita hevében bele találjam tárolni, mert általában úgy a csevej 5. percétől csak túlordítani szoktuk egymást...

Nu? Én már valszeg soha sem fogom megkedvelni az "értékelvű" idiótákat...

2014. okt. 16. 18:03
 80/120 A kérdező kommentje:
Szegények most biztos fáj hogy nekem így tanulatlanul bután iskola nélkül sikerült ami nektek nem. Fáj a gondolat hogy olyas valaki szeret aki okosabb nálam és akinek több pénze van? Miért olyan nehéz elhinni hogy tényleg szeressük egymást. Ha nem szeretne akkor nem védet volna meg az anyja előtt és nem tűzte volna ki az esküvő napját. Ez nem azért van mert terhes vagyok, hanem mert szeretjük egymást. Tudom hihetetlen de így van. Hamarosan feleségül vesz és elköltözzünk Angliába. Pontosabban március 10.-én indulunk. Akkor leszek hét hónapos kismama. Annyira boldog vagyok.
2014. okt. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!