Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?
Ugy làtszik, a szövegértéssel is bajok vannak nàlad.De leirom még egyszer, remélve, hogy ezuttal felfogod.
Szoval, nem azzal van a gond, amit irsz, mert mint mondtam, (javarészt) igazad van.Hanem azzal, ahogy tàlalod a véleményedet.Tény és valo, hogy a kérdezö nem egy agytröszt, de neked làthatoan örömet okoz, hogy szerencsétlent még jobban a sàrba tiprod, ingerled.erre lennék kivàncsi, hogy ez miért van.miért tesz téged az boldoggà, hogy màs nyomorusàgàn élvezkedsz, és a sajàt életed csodàlatossàgàt villogtatod, és magaddal példàlozol.és még mielött megint a helyesirasi hibàkkal kezdenéd, nem magyar a billentyüzetem, ugyhogy ezt a fejezetet àt is ugorhatod, és ràtérhetsz arra, miért is okoz neked ilyen nagy örömet az, ha màsokat bànthatsz és elkeserithetsz.öszintén érdekelne.
Végképp nem élvezkedem senki nyomorúságát, nyilvánvalóan számomra ettől nem lesz semmi jobb.
A stílusom ilyen.
Igen, eléggé zavarnak a helyesírási hibák. (nyilván nem az elütések)
Én alapvetően nem úgy értékelem a megnyilvánulásaimat, hogy bárkit is bántok, de fontosnak tartom érzékeltetni, hogy mi a valóság.
Sok kislány itt nagyon el van tévedve. A kérdéses hölgy esetében sem én voltam az (ha megfigyeled), aki leprostizta, leugatta, pejorative vélekedett róla. Egyetlen egy megnyilvánulásommal sem minősítettem a kérdezőt, nem használtam vele kapcsolatbna semmiféle jelzőt sem. Szánt szándékkal.
Az össz dolog, amit tettem, az az volt, hogy reálisan vázoltam a valószínű jövőt. Ez nem durvaság és nem kárörvendés. Attól, hogy az igazság fáj, és nem jó, ha felnyitják a szemét a kemény jövőre, az nem bunkóság és föleg enm az én hibám.
Az meg, hogy én ezt kivédendő nem cisnáltattam fel magam tiniként, és megalapoztam a sorom, bármi történjék is, az meg végképp nem szégyelendő dolog.
Úgyhogy sjanos nem tudom elfogadni a kritikáidat.
"Ja, azt is kihagytam, hogy azért puncus-ügyileg is jócskán változnak majd a dolgok.
Úgyhogy természettől függően, pusztán a feszes nuncik érzése végett is elkalandozhat a kicsike. :P"
Igen, ez valoban igy van.Csak a különbözö :-P , :-D és hasonlo jelek hasznàlatàtol lesz olyan érzése az embernek a kommentjeid olvasàsa közben, hogy valojàban téged rendkivül szorakoztat, hogy bosszanthatod a kérdezöt.és lehet, hogy te olyan fantasztikus vagy, hogy lesz majd pénz a szàmlàdon öregkorodban, meg nem tetted szét a làbad X évesen X embernek.De hidd el, hogy a lelki sivàrsàg még sokkal rosszabb tulajdonsàg, mint az, ha valaki minde n héten 5 pasival fekszik le.Ugyhogy ne legyél annyira elszàllva magadtol.
Bocsánat, de rajtad tényleg cska nevetni tudok. :D
Egyébként, minden relatív. Számomra az az ember, aki reálisan nézi a világot és nem csináltatja fel amgát céllal, azt nem említem egy lapon azzal, aki heti 5 paisval fekszik le.
Mindannyiunknak más az értékrendje. Az enyém pl az, hogy a munka, exisztencia megteremtése érték, viszont az elősködés és az össze-vissza kéjelgés nem.
Látod, te más vagy. Számodra az az elítélendő, ha valaki felnyitja a másik szemét, és tükröt állít elé, esetleg reálisan, igazi valójukban látja a dolgokat, viszont azt, ha valaki ehti 5 különbözp pasival fekszik össze, az számodra nem alítélendő. Hát, mások vagyunk, na.
Ettől még ninc jogod engem megítélni, sé minősíteni. (Látod már, mennyire farizeusi módon viselkedsz most?)
Ne haragudj, de a farizeus az te vagy.(Lehet, hogy nem vagy tisztäban a szo jelentésével?)
Te vagy az, aki itt vered a melled, hogy te milyen nagyszerü ember vagy, és, hogy mennyire jo, hogy nem vagy olyan, mint ez a szerencsétlen kérdezö! (A farizeusok pontosan ugyanezt csinältàk, mint amit te)
1. a kérdező nem szerencsétlen, szánt szándékkal esett ugyanis teherbe, ez már teljesen világos egyik-másik kommentje alapján.
2. Ne ítélj, hogy ne ítéltess... Ismerős?
A farizeus ugyanis az, aki megszól valakit, miszerint ítélkezik, és ebben a megszólásban már benne is van az ítélkezés... Elég metaforikus, de nekem tetszik.
(Ja, és hidd el, sokkal több szó jelentésével tizstában vagyok, mint gondolnád...)
Igen.Valoszinüleg az eredeti mondanivalomat is felfogtad, miszerint nem szép dolog màsok bajàn örömködni, és hergelni a tàrsainkat.De mivel kinos lenne erre reagàlni, inkàbb ugy teszel, mintha nem értenéd, hogy miért is tépem itt neked a szàmat.
Amugy meg tök mindegy, ha te ezt nem fogod fel magadtol, akkor ugysem fogja veled senki megértetni, hogy az, amit te csinàlsz, legalàbb olyan gusztustalan, mintha mindenkivel lefeküdnél.Ehhez szükségeltetik egy bizonyos érzelmi intelligencia-szint, ami, ha nincs meg, akkor bizony megette a fene az egészet.
Nyilván te sem fogtad fel, hogy az, hogy vázolom, hogy ezzel a remekbeszabott döntésével egy kemény sorsot és jövőt eredményez magának, az nem kárörvendés és hergelés.
Mindegy, hagyjuk. Amit Te elvársz tőlem, azt sosem fogom megtenni. Nem vagyok konformista, és vállalom a véleményem.
Szerintem tényleg legyen elég ebből a veszekedésből. Nekem veled semmi problémám, a kérdezővel sincs, hiszen mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa. :)
Viszont, akkor így utsó kommentként válaszolnék szigprúan csak a kérdésre: Nekem rosszul esett volna, ha ezt mondja az anyós.
Sok boldogságot nektek kérdező :)
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!