Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
 81/120 anonim ***** válasza:
58%

Nálad nem nehéz gazdagabbnak lenni, mivel nulla a jövedelmed, diploma nélkül okosabbnak sem, bár én nem kötöm össze az okosságot a tanultsággal. Nem "szeressük", hanem szeretjük.

Én örülök, hogy boldog vagy, de hogy a fiú nem jó döntést hozott az 100%.

2014. okt. 16. 20:11
 82/120 anonim ***** válasza:
70%
:D Én csak annyit mondtam, hogy nehogy egyszer "olyas valakit" (:D) szeressem meg, aki nem te vagy. :D
2014. okt. 16. 20:17
 83/120 A kérdező kommentje:
Nem hagyom hogy elrontsátok a kedvem az irigykedésetekkel. Nem lesz igazatok, a párom szeret és el fog venni és nagyon boldogok leszünk együtt örökre. Még akkor is ha ez nektek fáj. Szeret tudom hogy szeret hiába is mondja mindenki hogy nem igaz. Anyós is hiába tiltakozik kézzel lábbal. Nincs semmi értelme.
2014. okt. 16. 20:19
 84/120 anonim ***** válasza:
58%

Mert kérdező mi sikerült neked, mit értél el eddig az életben? Ja, hogy egy gazdag pasinak széttetted a lábad? Ez nem érdem, amit irigyelni kellene, erre bármelyik nő képes.

Korábban írtam normális választ,de az utolsó válaszodból is látszik eszed ágába nincs neked hozzátenni bármit is ehhez a kapcsolathoz azon kívül, hogy szétteszed a lábad. Remélem, ha lesz egyszer fiam nagy ívben elkerüli a hozzád hasonlóakat.

2014. okt. 16. 20:20
 85/120 anonim ***** válasza:
38%

Tőled nem nagyon van mit irigyelni már bocs, de semmid sincs.

Mindened amid van az a pasidé.

2014. okt. 16. 20:22
 86/120 anonim ***** válasza:
71%

" párom szeret és el fog venni és nagyon boldogok leszünk együtt örökre."

ezt légyszi nyomtasd ki, és tedd biztos helyre. 2 év múlva nézd meg, és nevess velem. :D (Tudod a vicc az, hogy ilyet 7 éves kilányok írnak. 2 év múlva a faszid meg már "seholselesz" :D )

2014. okt. 16. 20:23
 87/120 A kérdező kommentje:
Attól mert nincs pénzem még szerethetek igazán. Kár hogy olyan világot élünk ahol a pénz sokkal fontosabb a tiszta érzelmeknél. Ezért olyan savanyú némelyik ember, és ezért fáj nekik mások boldogsága. Sajnálom hogy ennyire bánt titeket az hogy engem is szerethetnek. De nem baj azért én sok boldogságot kívánok mindenkinek.
2014. okt. 16. 20:24
 88/120 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, a Kérdezőnek meg a párjának nagyjából pont annyi esélye van a jó vagy a rossz házasságra, mint amennyi általában az embereknek manapság... vagy sikerül, vagy nem, garancia

Viszont azt is gondolom, hogy egy ilyen szemléletű anyóssal/anyával szemben nagyjából MINDEN jó döntés, azon kívül, hogy hallgatsz rá egy percig is.

2014. okt. 16. 20:26
 89/120 A kérdező kommentje:
Oké fogadjunk hogy két év múlva is együtt leszünk. Én két év múlva itt leszek és írni fogok. Sőt majd képeket is töltök fel. Akkor majd megesz titeket a sárga irigység, és beismeritek hogy mennyire nem volt igazatok.
2014. okt. 16. 20:26
 90/120 anonim ***** válasza:
38%
Kár hogy olyan világot élünk hogy te egy sima OKJ-t se tudtál elvégezni pedig többségéhez 10 osztály is elegendő.
2014. okt. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!