Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy büdös k. va vagy a gyerek...

Egy büdös k. va vagy a gyerek sem a fiamtól van. Ez nektek, hogy esett volna?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és terhes. Anyós azóta utál hogy megismert. Szerinte egy ingyen élő vagyok aki szándékosan teherbeesett. Soha nem ártottam neki, mindig megadtam a tiszteletett. Előre köszönök, magázom előre engedem az ajtónál stb. Jövö nyáron lenne az esküvő, azt mondta ha rajta mullik biztos nem lesz. Közölte hogy nem azért tanítatta a fiát hogy egy tanulatlan buta liba legyen a felesége. Szívem szerint el mennék jó messzire és nem is jönnék vissza de szeretem a párom. Anyós visszont megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
2014. okt. 14. 19:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
65%

Értem anyóst. Persze, hogy kiakadt, hogy fia már nem tanulhat úgy, meg van kötve sok szempontból. Persze ez a stílus akkor sem elfogadható.

Te tanulsz? Mert azt lehet terhesen is.

Az gond, hogy még nem dolgoztál soha, mert így sok juttatástól elesel. Teljesen ki vagy szolgáltatva másoknak, másoktól függsz. Ráadásul nemcsak te, hanem a születendő gyermek is. Az ő jóléte is másoktól fog függni, nem tőled. Anyóséknál laktok egyébként?

2014. okt. 14. 20:17
 12/120 anonim ***** válasza:
88%
Pharmatex szart sem ér. Baba után azonnal írass ki olyan gyógyszert amit szoptatós anyukaként is szedhetsz terhesség ellen, ha pedig nem szoptatsz akkor a régi gyógyszert szedjed. Fogamzás gátló mellett pedig azért gumit is használjatok, ha például pár szem kimaradna, vagy pedig antibiotikumot szedsz ami gyengíti a hatását. Ne szüljél egymás után, ( nem sértésből mondom, csak fiatal vagy még, használd ki tanulásra, stb.)a baba mellett is tanulhatnál, aztán beadod bölcsibe, Te pedig elmész dolgozni. Bizonyítsd be nem vagy buta. ( ne másnak, magadnak) Egyébként együtt éltek?
2014. okt. 14. 20:17
 13/120 anonim ***** válasza:
72%

pharmatex egy teljesen jó védekezési módszer AZOKNAK, akiknek nem gond, ha becsúszik a baba

ettől függetlenül, az anyósnak nincs joga így beszélni veled, bár véleményem szerint is buta vagy, de a pasid is, mivel nem olvastok betegtájékoztatót és nem beszéltél a dokiddal fogamzásgátlásról

anyósnak meg meg lehet mondani, ha a fiacskája húzott volna gumit, nem lennél terhes

2014. okt. 14. 20:18
 14/120 A kérdező kommentje:
Sajnos most valóban ott élünk náluk de csak néhány hónapig amíg rendezzük a dolgainkat. A szüleim támogadnak így be szoktam szállni a kiadásokba. Nem eszem sokat magamra mosok elvégzem a házi munkát meghúzom magam, de mégis folyton belém köt. Amit már a barátom is nehezen visel.Nem kell szeretnie de megalázni se kellene hiszen én se bántom őt.
2014. okt. 14. 20:20
 15/120 anonim ***** válasza:
64%
Te hulye vagy....elb*sztad az eleted.
2014. okt. 14. 20:22
 16/120 anonim ***** válasza:
90%

"magamra mosok elvégzem a házi munkát"

Ezt 19 évesen nem érdem hanem természetes.

2014. okt. 14. 20:22
 17/120 anonim ***** válasza:
79%
De el tudnátok költözni? Miért nem a Ti szüleiteknél laktok?
2014. okt. 14. 20:23
 18/120 A kérdező kommentje:
párom 25 éves. Van két diplomája és egy nagyon jó állása. Anyósnak ez is a baja hogy biztos a fia pénzére hajtok. Pedig ez nem igaz. Amint lehet elmegyek én is dolgozni. Már keressük a lakást is. Párom azt mondta lehet jobb lenne ha külföldre mennénk lakni. Nem is tudom, nem akarom hogy ez is az én hibám legyen.
2014. okt. 14. 20:25
 19/120 anonim ***** válasza:
84%

És hova fogtok menni? Barátod dolgozik?

Egyébként meg egyél rendesen, mert babát vársz, fontos, hogy normálisan egyél.

Anyós kiakadt, mert tönkretetted a fia életét. (Ő ezt így éli meg.) Gondolom, ő is ilyen fiatal. Egy csomó mindenből kimarad. (Te is.) És nem azért, mert így szerettétek volna, és így terveztétek, hanem mert becsúszott.

A legrosszabb tényleg az, hogy teljesen másoktól függsz és így a gyereked is.

Tanulj, amíg terhes vagy, végezz el valami sulit. Vagy nem tudom, egyébként mik voltak a terveid még a baba előtt. Aztán dolgozz. Sajnos így valóban ingyenélő vagy. És ez neked lesz a legrosszabb, és nem azért, mert megszólnak ezért, hanem mert semmi önállóságot nem lesz.

2014. okt. 14. 20:26
 20/120 A kérdező kommentje:
Párom szeretne ott lakni amíg nem találunk lakást. Nem akarok vele ellenkezni.
2014. okt. 14. 20:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!