Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos, hogy egy kicsit csalódo...

Jogos, hogy egy kicsit csalódott vagyok? Ti nem lennétek azok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy magunknak vállaltunk gyereket a férjemmel és hogy nem lehet semmilyen elvárásunk a nagyszülők felé. Nem is haragszok igazán, csak szomorú vagyok.

Anyósom óvónő. Nyáron 8 hetet lesz szabadságon ( 5 hét "normál" szabadság, de mivel felújítják az ovit, így idén van +3 hete). Megkérdeztük, hogy 1 hetet tudna-e segíteni nekünk úgy, hogy reggel visszük a 4 éves lányunkat és délután megyünk érte. Nemet mondott.

Azért lett volna jó, mert a férjem munkahelyet váltott és egyenlőre nem mehet szabadságra, nekem pedig nincs annyi szabadságom ami lefedi a mi ovink szünetét. Így ügyeletes oviban lesz a lányunk, ami nem tragédia, de mégis jobb lenne neki a nagymamájával.

Mi a véleményetek?

2014. máj. 21. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
28%

"örömnek kéne lenni, hogy vele lehet"

Én is szeretek sok embert, családtagot, de ez nem azt jelenti, hogy szeretném, ha mindig a seggemben lennének.

2014. máj. 22. 13:01
 82/90 anonim ***** válasza:
80%

jah akkor óvónők és tanárnők nem vállalnának gyereket pfff

Csakhogy eddig minden óvónő és tanárnő ismerősöm rémes szülő volt a maga módján mert képtelen volt a tanult nevelési módszert nem alkalmazni a saját gyerekén és ugye ez csak iskolában vagy óvodában válik be ,otthon viszont már teljesen más nevelést kéne alkalmaznia és ilyenkor a gyerek is sérül.Szóval minden ilyen ismerősömnek volt valami probléma a gyerekével és mindegyik a szülőjét okolta,attól még hogy ez a munkája nem jelenti azt hogy ettől tökéletes szülő illetve nagyszülő sőőőt...

2014. máj. 22. 13:12
 83/90 anonim ***** válasza:
100%

"ez nem azt jelenti, hogy szeretném, ha mindig a seggemben lennének."

A gyereked gyereke az évi 52 hétből 40 órát ha veled lenne, úgy, hogy helybe viszik-hozzák, az mióta "mindig" a "seggedben" van? Meg mióta akármilyen ismerős?

2014. máj. 22. 13:27
 84/90 anonim ***** válasza:
86%

13:12 mostohaanyám dettó. Tanárnő, és otthon is ugyanúgy viselkedik, mint a suliban. Kioktat, dirigál, mi mindannyian hül.ék vagyunk hozzá képest, stb... gáz.

Kérdező: akkor nem vigyáz rá, ez van, engem is bántana a dolog, de sajnos - mivel mást nem tehetsz - kénytelen vagy beletörődni. Sajnállak.

2014. máj. 22. 13:58
 85/90 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvastam a válaszokat. Hát lehet mondtam volna anyós pajtinask lehet szólni de akkor már nem fogjátok vinni. Nem semmi az anyósod.
2014. máj. 22. 14:40
 86/90 anonim ***** válasza:
16%
Végig olvasva a válaszokat, elgondolkozhatnának azok akik a gyereküket használnák fel, hogy egy kérés nem teljesítés miatt zsarolják az anyóst mennyivel különbek ők nála, mert szerintem semmivel, vagy még lejjebb vannak.
2014. máj. 22. 16:25
 87/90 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem zsarolás, hogy ha úgy van vele, hogy ennyire sem képes, akkor ő mi a fenének strapálja magát továbbra is?
2014. máj. 23. 02:07
 88/90 anonim ***** válasza:
100%

70%- Senki sem írt zsarolást. Mivel anyós felnőtt, így saját döntései alapján cselekszik: Nem vigyáz a gyerekre, NEM jön látogatóba.

Neked zsarolási fegyvertény ha a kérdező nem viszi anyóska szentséges színe elé a dedet?!

Ha igen, el vagy tévedve.

2014. máj. 23. 08:03
 89/90 Kései Sirató ***** válasza:
76%

"Végig olvasva a válaszokat, elgondolkozhatnának azok akik a gyereküket használnák fel, hogy egy kérés nem teljesítés miatt zsarolják az anyóst mennyivel különbek ők nála, mert szerintem semmivel, vagy még lejjebb vannak."

Csak a beteges kapcsolatok egyoldalúak. Normális embereknél a dolgok kölcsönösek. Ha anyósnak nincs szüksége unokára, aki az ő saját vére, akkor ne számítson arra, hogy majd amikor füttyent egyet, akkor az unoka ugrik. Majd látni fogja, hogy az unoka a másik nagymamát szereti. ÉS rájön arra, hogy már késő.

2014. máj. 23. 10:29
 90/90 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy, hogy megígérte, szerintem érthető a csalódottságod.

Nálunk a volt férjemé lenne a két gyerek a nyári szünet felében, de közölte, hogy max 1 hetet lehetnek nála. Mi pedig költözünk, azért lett volna fontos, hogy nála legyenek, de szerencsére apu vállalta.

Anyósod kicsit fura...

2014. máj. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!