Mennyire lennétek kiakadva, ha sógornőtök akkor menne hozzátok ha csak anyós van ott?
Jól értem?
Amikor anyós egyedülnvigyáz a lányotokra, akkor jön el a ferjed testveretehát amikor ti nem vagytok otthon?
Kiverném a. Balhét, és anyós sem vigyázhatna a gyerekre... Rám nem kíváncsi, csak a gyerekre és akr jön amikor mi nem látjuk?
Bejön az otthonomba úgy, hogy én nem ayok tthon, anyós meg így az én otthonomban fogadja?
Naneee..... A saját tesőm eseteben is ez lenne a véleményem, és az anyukámma szemben...csakhigy nehogy azt higyjétek, hgy az anyóssal van bajom..
Azzal van, hgy valakire rábízom a gyerekemet, és az otthonomat és ott olyan ember fogad, aki akr amir én ott vagyok nem jön...
Nekem ez kemény...
Szerintem a második válaszolónak igaza van!
Nem gondolom, hogy kidobnád a házatokból, ha akkor megy, amikor otthon vagytok valamelyiken.
Milyen jogon rendeznek nálatok találkát a hátatok mögött?
Beszélj anyósoddal, hogy ne rendeljen és ne engedjen oda senkit, amikor ti nem vagytok otthon!
Szerintem is igaza van a Kérdezőnek ebben a konkrét helyzetben.
Nyilván ahol jó a viszony, ott ez nem probléma.
De nekem sem tetszene a tudat, hogy egy általam nem kedvelt ember kedvére kutakodhatna, ha akar a cuccaim között, és belenézhet az életembe.
Messze menő következtetést ne vonjunk le. Kétszer történt meg, ez gondolom csak a véletlen műve.
Nem tudta hogy nem vagytok otthon és ennyi.
Én szerencsére mind a két sógornőmmel jóban vagyok, de nekem úgy természetes, hogy ha úgy szeretnék átugrani hozzájuk, hogy nem ők hívtak, akkor először megkérdezem telefonon, hogy egyáltalán ráérnek-e éppen, és meglátogathatom-e őket.
Nekem ez azért fura lenne így, ahogy írtad, főleg, ha nem igazán vagytok jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!