Dolgoznál ott, ahol az exed is? És ha közös irodában kéne lennetek?
Állásajánlatot kaptam egy cégtől. Az állásinterjún tudtam meg, hogy az exem is ott dolgozik. A mellette levő asztalnál lenne az én helyem, és az exemhez fordulhatnék segítségért ha valamit nem tudok.
Rajtam kívül egy pályázó van még, így még nem 100%, hogy enyém az állás. (Bár azt mondta az illető akivel beszélgettem, hogy neki én vagyok szimpibb, mert én nem dohányzom, a másik ember igen, és ennél a cégnél nincs lehetőség fél óránként kijárni cigizni+kávézni).
Jóval többet keresnék, mint minimálbér. (Jövőhéten kedden kezdenék)
Csak nem tudom, ez hogy esne a páromnak.
De nekem nem mindegy, hogy 60-70 ezret hozok haza, vagy 140et.
Dolgoznék! Tényleg nem mindegy, hogy az ember mit és mennyiért dolgozik. És azért annyira nagyon válogatni sem lehet.
Ha ez ilyen régi kapcsolat és már mindkettőtöknek van más, akkor ebből szerintem nem lehet gond. Nem az van, hogy pár hónapja szakítottatok és esetleg valamelyik fél békülni szeretne.
Ha mégsem működne a dolog, akkor még mindig kereshetsz mást, de szerintem ne szalaszd el ezt a lehetőséget, ha egyébként szeretnél ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!