Nektek külsőre tetszik anyukátok/apukátok/tesótok? Ha véleményt kérdezne őszinték lennétek?
Nekem is tetszenek.
A szüleim a korukhoz képest kifejezetten jól néznek ki, figyelnek magukra. Egyetlen dologgal van problémám, hogy anyukának nem szép formájúak a lábai (=oszlop), és én teljesen örököltem tőle.
A tesóm szép és csinos is volt a szülések előtt, most még van rajta kis felesleg, de egyéként mags, vékony, olyan pikáns nő. Kicsit nagy a feje, ezzel szoktam is néha cukkolni.
De, olyan harmonikusak mind a hárman, jó rájuk nézni.
Igen,anyum mikor fiatal volt,rengeteg udvarlója volt.Apum alig változott valamit :)
Két bátyám van,35-36 évesek és igen,jól néznek ki!
Nekem anyám nagyon szép volt, még most, 50 évesen is az, volt már, hogy odajött hozzánk egy 25 körüli pasas, és nem az én, hanem az anyám számát akarta elkérni. : DDD
Apám nem volt egy adonisz, most sem az.
A nővérem szerintem szép, bár az utóbbi években kicsit elhanyagolta magát, lehetne kicsit vékonyabb is, de a lényeg, hogy boldog.
Bátyám nagyon helyes,jóképű.
Apukám kicsit pocakos,most már ősz a haja,de nincs vele semmi baj.Átlagosnak mondanám.Viszont azt hozzátenném,hogy az évek alatt szinte semmit nem öregedett.
Anyu szintén nem sovány,de nem kövér,szerintem pont jó,és fiatalos,modern,csinos,nincs ránca.
Anyukám úgy néz ki, mintha csak 20 lenne. Gyakran néznek tesóknak minket.
Apu inkább Szimbára hasonlít az Oroszlánkirályból xD vicces, de tényleg, még a haja is úgy áll, olyan az arca, minden :)
Nem nagyon rondák, de nem.
Anyukám ritka módon tönkretette a haját, és messze nem hozzá passzoló frizurát hord. Erről beszéltem is már vele, de megy a saját feje után. A haja szanaszét van töredezve, anno olyan szinten be lett dauerolva meg szétbarmolva rossz szárítás meg kiló lakk miatt, hogy most már sztem magától is úgy áll be, nincs természetes tartása, öregíti is. Fogalma nincs, milyen szín állna neki jól. Sőt, olyan színt szeretne, ami sztem nem is létezik :D. Ragaszkodik a középvöröshöz meg az ilyen lehetetlen színű barnásvöröshöz, amikor egy sima csokibarna vagy egy szép világos sárgásabb vörös sokkal jobban állna (régebben, fotó alapján 1 évig ilyesmi volt a haja, sokkal fiatalabbnak, élettel telibbnek tűnt vele). A szeme szép és az ajkai is különlegesek, de jobb lenne, ha kiemelné őket (fura, hogy rohadt sok pénzt költ ránctalanító csodaszerekre meg parfümre, de egy pici sminket nem képes feltenni, amitől sokkal jobban nézne ki sztem).
Apukám fiatalkorában nem nézett ki rosszul, de sztem a bajusz-szakáll nem áll jól neki, amivel a kopaszodását kompenzálja már a '80-as évek óta. Néha egyenesen ápolatlannak tűnik emiatt.
Öcsém nem nézne ki rosszul, ha egy picit többet adna magára - rendesen borotválkozna, törődne a bőrével és végre választana magának egy normális hajat (csak azért, mert az férfias szte, meg könnyű kezelni, lenyírja baromi picire a haját, ami kifejezetten kiemeli a golyófejét, aztán meg hagyja nőni mittudomén meddig mindenféle igazítás nélkül).
Majdnem a kérdésre válaszolok...
Ez az egész akkor érdekes, ha például szülői értekezlet van...nos egy-két arra bóklászó gyerek arcán látni a kritikát, tetszést, döbbenetet...aztán másnap meg(ki)beszélik..
...nos a szülőin látok néha olyan lepukkant alakot, hogy komoly aggodalmam van.. ott mit gondolhat a gyerek a szüleiről?
...mert ha valaki szemrebbenés nélkül elmegy a szülőire sohanemtisztított sportcipőben, izzadt pólóban, lógó nadrágban, akkor hogy' dicsekszik a gyerek a szüleivel(ről)?
a tanítónéni arca is beszédes...mintha nem lenne őszinte a mosolya.
Én a szüleimre mindig büszke voltam. Sosem voltak topisok.
Szerényen, de adtak magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!