Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek külsőre tetszik anyukát...

Nektek külsőre tetszik anyukátok/apukátok/tesótok? Ha véleményt kérdezne őszinték lennétek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Igen szerintem szépek. Apu 50 éves lesz de 10-12 évet simán letagadhatna (főleg ha megborotválkozik :D ), anyu is szép szerintem csak kicsit teltebb az átlagnál. A tesóm is helyes és én is :D
2013. júl. 1. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha csak fele annyira fogok jól kinézni, mint Ők most 40-50 évesen,össze fogom rakni a két kezem.

Anyukámnak alig vannak ráncai, a testsúlyával is minden rendben van( ahhoz képes, hogy 5 gyereket hozott világra!) a haját bár igaz festeti, de elég szép neki. És persze fiatalosan öltözködik.

Apukámnál néha még most is bepróbálkoznak a nők. 50 éves lett a múlt hónapban, de letagadhatna 10 évet. Nincs elhízva, jól öltözködik. Azonban az arcán, nagyon látszik, hogy fárasztó, stresszes munkát végez. :/ De ettől eltekintve, szerintem jóképű egy pasas, még mindig.

Szóval igen, szépek.

2013. júl. 1. 16:09
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Apukám: nem. Többször kérdeztem is édesanyámat, hogy miért ment hozzá, tetszett-e neki, mikor fiatalok voltak (a fiatalkori képeiken még rosszabb volt apám:D), mindig azt mondta, hogy de neki tetszett:)

Anyukám: igen, szerintem nagyon szép, szerencsére rá hasonlítok. Az alakja is nagyon jó, csak szerintem egy kis testmozgás nem ártana (vékony, de már nem feszes a bőre, pedig heti 1 óra mozgással az lehetne:)

A testvérem (húgom): gyönyörű, hibátlan - pedig ő apura ütött.

Nő vagyok egyébként. Ha megkérdeznének, megmondanám őszintén: apukámnak, hogy fogynia kellene, anyukámnak meg szoktam is mondani, hogy miért nem mozog egy kicsit (ha kérdi, hogy mit csináljon a bőrével :). A húgom is tudja, hogy őt tartom a legszebbnek.

2013. júl. 1. 17:31
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Az eredeti felállást elemzem,mert egyébként már elváltak a szüleim.

Apukám szerintem jól néz ki,helyes arca van,bár az alkatán meglátszik,hogy túlzottan szeret enni:P

Anyukámon látszik a kora(47 éves),de ápolt és kedves arca van,fiatal korában szerintem nagyon szép volt és ez király,mert azt mondják,hogy egy az egyben rá hasonlítok:D

Nem volt nehéz jó dolgokat örökölni,húgom is szépre sikerült,bár érdekes módon testalkatilag egészen különbözünk egymástól,ő colos,vékony,én meg alacsony vagyok és inkább nőies alakom van.

Van egy féltestvérem(8 éves fiú),ő is nagyon kis helyes gyerek lesz,ha felnő,sokat örökölt aputól:)

Szóval igen,meg vagyok elégedve a családom kinézetével:D

22L

2013. júl. 1. 18:03
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

A szüleim jól tartják magukat, fiatalosak, nem elhízottak. Apukám 6 évvel idősebb, mégis fiatalabbnak néz ki anyumnál. Ő is jól tartja mgát, de jobban meg van öregedve, ráncosabb, meg nincsenek olyan szép vonásai, fiatalon se volt olyan igazi szépség, hosszú az orra, eláll a füle, de nagyon szerethető, karaktereses nő.

Tesóm jól nézett ki régen, jóképű, de sajnos nagyon elhízott, jó 20-25 kilót kéne fogyjon. Nem hibáztatom, én is elhíztam, de én szerencsére észbekaptam és lefogytam. Mindig mondjuk a szüleinknek, hogy nem értjük, hogy két olyan csinos, sovány ember, hogy tudott 2 ilyen dagi gyereket csinálni:D

2013. júl. 1. 19:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám fiatal korában is nagyon szép volt, és most is az. 45 éves, de mindenki kb. 37-nek saccolja, az alakja is jó, és igényes (szerencsére rá hasonlítok).

Apukám régen jóképű volt, de rajta eléggé látszik az öregség. Arcra még most sem csúnya, de eléggé meghízott.

A húgomra csak aranyos kislányként tudok tekinteni, de egyébként szép arca van.

17/L

2013. júl. 1. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Apukám szerintem egész jóképű,csak mostanra már (55 éves) eléggé meghízott,de még ezzel együtt is jól néz ki a korához képest,meg szerencsére ápolt a megjelenése és ez sokat számít.

Anyukám 47 éves és nagyon-nagyon szép.Alakra is nagyon csinos (nem nádszál karcsú,de csinos,nőies alakja van) és az arca meg a szemei gyönyörűek.Jó,én biztos elfogult vagyok egy kicsit,de volt már rá példa nem is egyszer,hogy nála jóval fiatalabb férfi próbált neki udvarolni,és még a nők is rendszeresen mondják neki,hogy milyen szép.Pedig-és ennek kimondottan örülök-teljes mértékben a korának megfelelően öltözik,nem hord miniszoknyát meg köldökig kivágott felsőket,inkább olyan sportosan nőies ruhákat visel,szolidan sminkeli magát.Amúgy szerintem anyut azért is látja a legtöbb ember nagyon szépnek,mert állandóan mosolyog (szívből) és mindenkivel nagyon kedves,és ettől sugárzik :)

A tesóm szerintem helyes,és a sok sporttól nagyon jó alakja van.

Én szerintem olyan átlagos vagyok,se nem csúnya,se nem különösebben szép,van amiben anyura hasonlítok,van amiben apura.

Ha megkérdeznének,őszinte lennék.Apu pl. múltkor szakállat akart növeszteni,és mikor megkérdezte a véleményemet,megmondtam,hogy szerintem nagyon öregíti.Anyának is megmondtam,mikor barnára festette a haját,hogy szerintem a szőke sokkal jobban áll neki.Szerintem bizonyos dolgokban fontos az őszinteség,és mindent lehet bántó és nem bántó formában tálalni...Inkább én mondjam meg neki finoman és nem sértő módon,hogy pl. gy frizura nem áll jól neki,mint hogy az utcán kiröhögjék,vagy a kollégái sértő megjegyzéseket tegyenek rá a háta mögött.

25/L

2013. júl. 2. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen, szépek a szüleim. :) Tesóm nincs, de ha lenne, biztos szép lenne.

Anyukám a szülés után évről-évre jobban elhízott, ez az egyedüli ami (külsőre) nem tetszik benne, vagyis illetőlegesen igazából az egész alkata nem tetszik - szerencsére ebben nem rá ütöttem (ő "alma" én pedig "homokóra" --> viszont a hízékonyság sajnos rám ragadt, ezért az év 365 napján fogyózok, jobb esetben pedig súlyttartok). Láttam róla fiatalkori képeket, szép volt akkor is, bár alkatilag sosem volt nádszálvékony, de akkor még az alma testalkat mellett is nőiesnek tűnt az alakja.:)

Apukámat pedig nagyon irigylem, ő genetikailag sovány. Nagyon. Mindig is az volt. Most már 55 éves lesz, de nála sokkal fiatalabbak is megirigyelhetnék. Sokan mondják neki, hogy híznia kellene, de egyrészt szerintem ő nem is tud, másrészt pedig hamarosan úgyis magára kap majd 1-2 kilót, a kor előrehaladtával. Imádom még a gyönyörű kék szemeit, órákig el tudnám nézegetni (szoktam is sokszor, persze max percekig).

Szóval szerintem mindketten szépek, és azok is voltak. :) Apukám családjából sokkal több mindent örököltem egyébként, sok olyat is, aminek nem örülök, de még jóra sikerültem így is. Megnéznék egy olyan gyereket, aki tőlük örökölné csakis a legjobb dolgokat. :))

2013. júl. 2. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépek, objektíve nézve is, és persze, őszinte lennék, ha kérdezne, mert minek mondanék mást. :)
2013. júl. 14. 00:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Anyukám nagyon szép, csinos, sportos nő volt mindig is, nem látszik rajta a kor.

Apukám pocakosodik kicsit, de ő is jól néz ki.

Két öcsém van, mindkettő nagyon jóképű:)).

júl. 10. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!