Dolgoznál ott, ahol az exed is? És ha közös irodában kéne lennetek?
Állásajánlatot kaptam egy cégtől. Az állásinterjún tudtam meg, hogy az exem is ott dolgozik. A mellette levő asztalnál lenne az én helyem, és az exemhez fordulhatnék segítségért ha valamit nem tudok.
Rajtam kívül egy pályázó van még, így még nem 100%, hogy enyém az állás. (Bár azt mondta az illető akivel beszélgettem, hogy neki én vagyok szimpibb, mert én nem dohányzom, a másik ember igen, és ennél a cégnél nincs lehetőség fél óránként kijárni cigizni+kávézni).
Jóval többet keresnék, mint minimálbér. (Jövőhéten kedden kezdenék)
Az én esetemben, ha a régebbi exeim közűl lenne valamelyik simán. Lezártuk békében váltunk el és nem is voltak túl hosszúak azok a kapcsolatok.
Ha viszont a legutóbbival akkor milliókért sem mennék oda, az az ember nagyon megbántott és nem akarnék egy levegőt szívni vele.
Szerintem a te esetedben neked kell mérlegelned, milyen az exeddel a viszony, párod hogy tűrné, neked milyen lenne, mennyire kell a munka stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!