Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
 81/97 anonim ***** válasza:
23%

Ne audival példálózzál már te szerencsétlen. Arról volt szó, hogy megkérdezte a gyereket milyen palacsintát szeretne, erre vitt neki üreset, hogy nesze bammeg, töltsétek meg.

Ha szerintetek ez nem furcsa, akkor veletek van a baj.

De nem vitatkozom ezen, mert sajnos nem tudok erre a szintre lesüllyedni. Kösz, hogy lepontoztatok, csak mert szar érzés, hogy nem volt egy szerető nagyim. Ez mindent elárul a válaszadókról. Sziasztok.

2013. aug. 28. 13:59
 82/97 anonim ***** válasza:
Nem a saját sztorid miatt lettél lepontozva,ha nem látnád,hanem azért,mert semmi hasonlóság nincs a te sztorid,és a kérdező története között......
2013. aug. 28. 14:02
 83/97 anonim ***** válasza:
Nyilván,amikor megkérdezte nem nézte meg van-e otthon kakaója.Nagy dolog.
2013. aug. 28. 14:05
 84/97 anonim ***** válasza:
29%

Hiába estek neki a kérdezőnek, de ebben neki igaza van. Ha azt mondom, hogy viszek valamit, akkor azt viszem is. Ha pedig látom, hogy nincsen, akkor legalább megejtek egy telefont, hogy bocsi azt mondtam csinálok túrósat, de nincs itthon, így csak üreset tudok vinni.

Nem azzal van a baja a kérdezőnek, hogy üresen vitte, hanem azzal, hogy azt mondta, töltve viszi. Baromi nehéz lehet ezt megérteni azt itt válaszolóknak. Mindenki mindent belemagyaráz, csak hogy neki eshessen a kérdezőnek.

2013. aug. 28. 14:30
 85/97 anonim ***** válasza:
77%
Ja talán azért is fel kellett volna hívni, hogy úgy volt 35 darabot visz, de csak 28 sikerült... "Ugye azért átvihetem, kedves menyem? Megengeded? Kérlek! Kérlek! Te istennő! Ugye átvihetem?"
2013. aug. 28. 14:31
 86/97 anonim ***** válasza:
56%
Ilyenből problémát gyártani...... Te vagy furcsa, nem az anyósod...
2013. aug. 28. 14:42
 87/97 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Ha valamit megbeszélünk és nem úgy alakul akkor hívja fel, hogy a másik fel tudjon rá készülni. Nem kell megalázkodni, de meddig tart egy telefont megejteni? Mért nem lehet a másikkal beszélni?? Nekem magamra nézve lett volna ciki, hogy azt mondom viszek neked túrósat és odaállítok üres palacsintákkal.
2013. aug. 28. 14:43
 88/97 anonim ***** válasza:
18%

"Nyugdíjas igen. Felnevelte a saját gyerekét, ledolgozta az éveit, és most azt csinál, amit akar. Nem minden nagymama akar unokázni, sütögetni, nem értem ez miért elvárás.

Az én anyukám se süt. Na és. Szóval kérdésre válaszolva, nem, nem furcsa, pontosabban nem anyósod furcsa, hanem te magad."

De ez furcsa. Rohadt furcsa. Nem elvárás, de furcsa. Normális emberek kezüket lábukat törik, hogy az új kiscsaládtaggal legyenek, lássák, majd ahogy nő, ugyanúgy foglalkoznak vele, mert örömük van benne. Ez normális. Nem az, hogy "én má' felneveltem egyet, szarok a tiedre, azt csinálok, amit akarok." Jó, azt csinál, amit akar. Ki mondta, hogy nem? Az a furcsa, ha valaki nem akar az unokájával lenni.

2013. aug. 28. 14:48
 89/97 anonim ***** válasza:
24%
Úgy látom, itt csak az van felpontozva, akinek az a normális, hogy a nagymama mond valamit az unokának és utána szarik rá. Úgy látszik abban a világban élünk, hogy mindenki éli a kis világát és senki nem foglalkozik a másikkal. Itt is látszik az a jó, hogy egyáltalán üres palacsintát hoz. Hát nem tudom, kinek hogy esne, ha a nagymamája ennyire venné a fáradságot és ennyi törődést kapna.
2013. aug. 28. 14:55
 90/97 anonim ***** válasza:
44%

De miért kell ebből ügyet csinálni. Megkentem volna a palacsintát azzal amivel a gyerek akarja aztán észre sem vette volna, hogy ki kente meg.

Egy újabb felesleges balhé amiben lehet fontoskodni és szidni az anyóst.

2013. aug. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!