Szerintetek is furcsa az anyósom?
63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.
Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?
Most miért állítotok be úgy,mint ha sz*mét lennék?
Ő lát vendégül minket.
Nem támadtam le,de furcsálltam.
Nyugdíjas igen. Felnevelte a saját gyerekét, ledolgozta az éveit, és most azt csinál, amit akar. Nem minden nagymama akar unokázni, sütögetni, nem értem ez miért elvárás.
Az én anyukám se süt. Na és. Szóval kérdésre válaszolva, nem, nem furcsa, pontosabban nem anyósod furcsa, hanem te magad.
Én rájöttem! Csak úgy nem leszünk cinikusak és felfuvalkodottak, ha azt mondjuk amit a kérdező hallani akar! Szóval:
"Fúj fúj csúnya anyós, nem töltött kakaót a palacsintába, és még szalvétát se hajtogatott mellé pü pü!"
De egy szánalomhegy vagy te kérdező -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!