Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/97 gyilokcica válasza:
97%
Mi ebben a furcsa? Talán nem volt pénze kakaóra, meg nutellára (ezek nagyon drágák), de még egy adag túróra sem. Én értékelném ettől függetlenül.
2013. aug. 28. 12:19
 2/97 A kérdező kommentje:
Én is értékelem.Rezsi nélkül úgy 200.000Ft marad nekik,szóval nem hiszem.
2013. aug. 28. 12:20
 3/97 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem egy konyhatündér... Ettől amit leírtál számomra nem furcsa.
2013. aug. 28. 12:21
 4/97 anonim ***** válasza:
100%

Én máshonnan közelítem meg a dolgot:

Ajándék lónak, ne nézd a fogát.

Kedveskedni akart, és ezt tudatta is veletek. A gyermeked meg lazán közölte, hogy (nyersen írom!) "Oké, hozzál! De a kakóst meg a nutellásat szeretem!"

Ez milyen dolog már?! Mint ahogy írtad, igaz is: Örüljetek, hogy csinált valamit az unokának!

Gondolom nem kevés dologban segített már vele kapcsolatban vagy támogatta.

Nem kivánságműsort kell tartani, hogy mit szeretnétek, hanem elfogadni azt, amit ad.

Ha pedig nem teljesen olyan, amilyet szeretnétek, akkor igazítotok rajta.

pl. leballagsz te a boltba és veszel akislányodnak nutellát vagy kakaót. Ilyen baromi egyszerű...

2013. aug. 28. 12:23
 5/97 A kérdező kommentje:
Köszi!
 6/97 anonim ***** válasza:
86%
Mindenkinek van hibája, amit el kell nézni!
 7/97 A kérdező kommentje:

Úgy kérdezte hogy ,,Túrós jó lesz?Melyiket szereted a legjobban?"

Szerintem akkor is furcsa hogy kihoz két tucat töltetlen palacsintát.Ő akart ajándékozni,ne én vegyek már!

És egyáltalán nem támogatta...Néha kapott tőle 1000Ft-ot,egyébként semmit.

2013. aug. 28. 12:26
 8/97 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon furcsa, lehet ufo.
2013. aug. 28. 12:27
 9/97 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem sütött neki semmit"

most viszont sütött neki két tucat palacsintát. Nem azt kéne nézni hogy tett egy kis lépést pozitív irányba?

Gondolom ha megtöltve hozza, akkor meg miért nem volt rajta porcukor -.-"

2013. aug. 28. 12:29
 10/97 anonim ***** válasza:
86%
Örülj hogy csak ilyen, az enyém beteges hazudozó. Már ki készít a hazudozásaival, és az a legszörnyűbb hogy már olyan szinten műveli, hogy alig lehet sarokba szorítani,mert mindenre van új hazugsága.
2013. aug. 28. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!