Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
 71/97 anonim ***** válasza:
100%

Egy idézet jut eszembe a kérdezőről, aki nem hiszi el 7 oldal után sem, hogy nem furcsa az anyósa:

"Mindenki más a hülye, csak én vagyok helikopter! "

2013. aug. 28. 13:25
 72/97 anonim ***** válasza:

Azt meg szerintem se mond,hogy nem haragudtál meg rá,mert az összes ismerősödnek kibeszélted,egyetértést várva,itt is láthatóan itt is vérig sértődtél,mert nem értünk egyet veled!

Tényleg jóindulatból mondom,hogy változtass ezen egy kicsit,mert ha a rokonok,ismerősök meg visszamondják anyósodnak,hogy mindennek elhordtad őt nekik,mert nem töltötte be a palacsintát,akkor tényleg megsértődik jogosan anyósod,hogy kibeszéled a háta mögött,ahelyett hogy értékelted volna,hogy egyáltalán sütött nektek palacsintát,és meg lesz a családi viszály....

2013. aug. 28. 13:26
 73/97 anonim ***** válasza:
33%

Na sok okostojás, nem akartam leírni, mert semmi közötök hozzá, de most megteszem. Az én nagymamám, Isten nyugosztalja, nem volt túl kedves teremtés. Pénzért vigyázott rám mikor muszáj volt, kigúnyolt mert kövér gyerek voltam és hasonlók. Hogy úgy mondjam nem volt az igazi nagyi típus, de hát ez van, valóban nem lehet mindenki tökéletes. Másik részről a nagyszüleim meghaltak anyukám 17 éves korában, így az igazi nagyiból nekem nem jutott. Azért szar érzés, mikor látja az ember, hogy mások nagyszülei milyenek. Minden hétvégén terülj terülj asztalkám, szeretet stb. Túlélem, nincs ezzel gond, de nem a kérdező a hülye, hogy felveti a kérdést.

Majd mit mondjon a gyereknek, mikor 7 évesen megkérdi, hogy "Anyu! A nagyi miért nem süt nekem soha, mikor a Peti nagymamája minden nap finom sütivel várja haza. Tán engem nem szeret a nagyi?"

Majd biztos azt válaszolja, hogy kislányom, Te vagy a hülye meg én, mert a GYK-n is megmondták. Szép mondhatom.

2013. aug. 28. 13:30
 74/97 anonim ***** válasza:
Bocsánat elfelejtettem, hogy a lány 13 éves már. De a lényeg ugyan az.
2013. aug. 28. 13:31
 75/97 anonim ***** válasza:
44%

"Pénzért vigyázott rám mikor muszáj volt, kigúnyolt mert kövér gyerek voltam"

Ez gáz egyértelműen,és?

Milyen összefüggést látsz a te,és a kérdező esetében??

2013. aug. 28. 13:35
 76/97 anonim ***** válasza:
21%

Azt, hogy a gyerek talán azt gondolja, hogy nem szereti a nagyanyja.

Nem értem mit kell magyarázni.

2013. aug. 28. 13:39
 77/97 anonim ***** válasza:
55%
Ez is egy akkora sztereotípia! Miért kéne minden nagymamának sütni-főzni naphosszat? Az én nagymamám velünk élt, de rohadtul nem azért szerettem, mert sütött, hanem azért meg meghallgatott, beszélgetett, játszott, foglalkozott velem. Az is eléggé gáz, hogy itt valaki sütiben méri a szeretetet, meg palacsintatöltelékben...nagyon gáz
2013. aug. 28. 13:39
 78/97 anonim ***** válasza:
44%
Nane.Azért hinné azt a kislány,hogy nem szereti az öreganyja,mert üres palacsintát vitt?Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?????????
2013. aug. 28. 13:42
 79/97 anonim ***** válasza:
55%

"Nem értem mit kell magyarázni."

Ha te úgy gondolod,hogy az üres palacsinta dönti el,hogy a mama mennyire szereti az unokáját,akkor semmit!!!

2013. aug. 28. 13:49
 80/97 anonim ***** válasza:
71%

# 73/79

Pistike audit kapott ballagásra én meg semmit anyu ti nem szerettek?

2013. aug. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!