Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is furcsa az anyósom?

Szerintetek is furcsa az anyósom?

Figyelt kérdés

63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.

Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?

2013. aug. 28. 12:17
 31/97 anonim ***** válasza:
100%
Most válaszoltam először a kérdésedre,de most is te ugatsz le.Sajnálom a lányod.Vele is ilyen bunkó szoktál lenni,ha nem tetszik valami?
2013. aug. 28. 12:55
 32/97 anonim ***** válasza:
100%

Mondj én azt sem értem miért lett ilyen elvárások a nagyszülők felé?

Miért kellene felnőtt gyereküknek valamit is adni? Felnőtt emberek vagytok, nem kisiskolások.

33/97 anonim ***** válasza:
100%

De felfuvalkodottak vagytok...

Néz már meg a válaszaidat!

Te meg egyértelműen csak azokat a válaszokat köszöngeted,amiben szapulják az anyósodat.....

Miért gondolom azt,hogy te azt szeretnéd,ha mindenki melletted állna,és együtt szidhatnátok az anyósodat,hogy milyen szemét,amiért nem tölti meg a palacsintát?

Nektek tényleg mennyiből tartana megtölteni?

Minek teszel ki kérdést,ha nem tetszenek a válaszok?

34/97 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb bajod! Kensz bele otthon nutellát vagy amit a gyerek akar és kész! Ezen pattogni :D
 35/97 anonim ***** válasza:
100%

Megvette a lisztet, a tejet, a cukrot használta a villamosenergiát a sütéshez. Vagyis fektetett bele pénzt a palacsintába. (Ha már a pénzen lovagolsz. )

Most ne fájjon már neked venni egy 200 grammos kakaóport boldoguljál meg. De ha a lányod szereti akkor alapból van otthon belőle nem? De.

Sütött palacsintát, megköszönitek, megkenitek, megeszitek.

2013. aug. 28. 12:56
 36/97 A kérdező kommentje:

Nem szemét!

egyáltalán nem vagyok bunkó a lányommal!

Elmeséltem a körülöttem lévő embereknek,és mindnek ,,kigubbadt" a szeme.

2013. aug. 28. 12:56
 37/97 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak lehet nem az anyóson hanem rajtad.

Na ezért is jobb, hogy lányaim vannak.

2013. aug. 28. 12:58
 38/97 anonim ***** válasza:
34%

Lehet az volt a gond, hogy a palacsinták nem frissen lettek, még melegen megtöltve a kakóval és anutellával.

Azért valjuk be, ti is utáljátok, ha nem a forró palacsintákat töltik meg, hanem a hidegeket.

Úgy hogyan folyna ki a csoki szósz? .. ajjj :(:(:(

Szegény, árva kislány ;'(

2013. aug. 28. 12:58
 39/97 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyim is üresen küldi? Miért? Mert mindenki máshogy szereti. Itthon megkenjük, megesszük. Majd neki ugrok, hogy miért nincs benne töltelék???
2013. aug. 28. 12:59
 40/97 A kérdező kommentje:

Természetesen megköszöntük,megtöltöttük.

Jó páran azt mondták hogy ,,Ilyen anyóst"

Nem akarok veszekedni veletek,de ne legyetek ilyen cinikusak,légyszíves.

2013. aug. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!