Szerintetek is furcsa az anyósom?
63 éves elvált nő, a testvéreivel él együtt,de nem gondozza őket.A lányom 13 éves.Soha nem sütött neki semmit,Karácsonykor is bolti süteményt vett.Egyszer kitalálta hogy süt nekünk palacsintát.Mondtam hogy persze,rendben van.Később felhívja a lányomat hogy jó lesz-e a túrós palacsinta.Ő azt mondta rá hogy jó,de inkább a kakaósat meg a nutellásat szereti.Ő pedig:,,Rendben,majd félig kakaósat félig túrósat viszek" Erre anyósom kihozta a palacsintákat: üres volt mind!Az volt a magyarázat hogy megromlott a túró.Ott a bolt két saroknyira tőle.
Ne értsetek félre,én örülök hogy csinált valamit az unokájának,de ez elég furcsa,nem?
Mondj én azt sem értem miért lett ilyen elvárások a nagyszülők felé?
Miért kellene felnőtt gyereküknek valamit is adni? Felnőtt emberek vagytok, nem kisiskolások.
De felfuvalkodottak vagytok...
Néz már meg a válaszaidat!
Te meg egyértelműen csak azokat a válaszokat köszöngeted,amiben szapulják az anyósodat.....
Miért gondolom azt,hogy te azt szeretnéd,ha mindenki melletted állna,és együtt szidhatnátok az anyósodat,hogy milyen szemét,amiért nem tölti meg a palacsintát?
Nektek tényleg mennyiből tartana megtölteni?
Minek teszel ki kérdést,ha nem tetszenek a válaszok?
Megvette a lisztet, a tejet, a cukrot használta a villamosenergiát a sütéshez. Vagyis fektetett bele pénzt a palacsintába. (Ha már a pénzen lovagolsz. )
Most ne fájjon már neked venni egy 200 grammos kakaóport boldoguljál meg. De ha a lányod szereti akkor alapból van otthon belőle nem? De.
Sütött palacsintát, megköszönitek, megkenitek, megeszitek.
Nem szemét!
egyáltalán nem vagyok bunkó a lányommal!
Elmeséltem a körülöttem lévő embereknek,és mindnek ,,kigubbadt" a szeme.
Igen csak lehet nem az anyóson hanem rajtad.
Na ezért is jobb, hogy lányaim vannak.
Lehet az volt a gond, hogy a palacsinták nem frissen lettek, még melegen megtöltve a kakóval és anutellával.
Azért valjuk be, ti is utáljátok, ha nem a forró palacsintákat töltik meg, hanem a hidegeket.
Úgy hogyan folyna ki a csoki szósz? .. ajjj :(:(:(
Szegény, árva kislány ;'(
Természetesen megköszöntük,megtöltöttük.
Jó páran azt mondták hogy ,,Ilyen anyóst"
Nem akarok veszekedni veletek,de ne legyetek ilyen cinikusak,légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!