Nem kedvel a leendő anyósom! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ennek hangot is ad. Párom egyke, nagyon szeretik egymást az édesanyjával. Én általában kedves vagyok mindenkivel, vele is az vagyok a mai napig. Szerinte én álszent és nagyképű vagyok, és folyton csak okoskodom. Pedig ez nincs így. Vagy ha így lenne, akkor se nagyon tudna róla, mert amikor ott vagyunk, folyton ő beszél. Ha valamit elkezdek csinálni a ház körül, rögtön elkezdi, hogy a párom előző barátnője mennyivel jobban csinált mindent nálam, egyszerű lány volt, nem egy kis cicababa. Én szeretnék vele jóban lenni, de így nem fog menni...2013. aug. 23. 20:42
2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondja, próbáljunk megbékélni a kedvéért. Én próbálok, nem tudom, hogy édesanyjánál is ennyire forszírozza-e ezt.
2013. aug. 23. 20:45
3/7 anonim válasza:
Magamra ismertem.Én pont így voltam az anyósjelöltemmel.Hát először is értsd meg félti az egyetlen pici fiát.Nem akar neki rosszat.És ne haragudj rá, amiért a fia exével kérkedik.Lehet azt a lányt jobban ismerte,kedvelte mint téged vagy nemrég szakított a fia azzal a nővel.Adj időt neki! Próbáld azt játszani,hogy akármilyen tahó az anyukája te nem leszel az vele.És ha kell segítesz neki és mellette állsz.Próbáld a barátod segítségét is kérni.Hidd el az idők elteltével összekovácsolódtok... Sok sikert Neked!
4/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy parancs szóra szeretni vagy kedvelni senkit sem lehet, viszont attól még viselkedhetne rendesen. A másik, hogy ha így beszólogat, én nem tűrném szó nélkül a helyedben, mert később még többet meg fog engedni magának. Persze, nem mennék bele vitákba sem, de szépen, higgadtan azért megkérdezném, hogy tulajdonképpen mi is konkrétan a problémája veled, vagy megbántottad-e valamivel, hogy így viselkedik?
5/7 anonim válasza:
Az egyke fiúknál ez nagyon gyakori "jelenság". Az anyuka kicsi fia lesz míg élnek és meg nem halnak. Te mint új nő a fia életében úgymond riválisa lettél, "el akarod venni tőle", amit ő eddig dédelgetett, szeretgetett. Ha egy kicsit meg is kedvel téged, ahhoz nagyon sok időnek kell eltelnie. A féltékenység mindig is benne marad.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne szólj vissza, ne idegesítsd fel magad. Igyekezz vele továbbra is viharmentes kapcsolatot kiépíteni (legalábbis részedről), de légy vele kimondottan közömbös, ne tegyél neki szívességet, satöbbi.
7/7 anonim válasza:
Ezeket a szemedbe mondja, vagy a hátad mögött? Ha a szemedbe mondja, akkor próbáld ki a következő stratégiát. Bizonyára alig várja, hogy visszaszólj és veszekedhessen egy jót, de ne add meg neki ezt az örömöt. Maradj teljesen nyugodt és higgadt, ne reagálj, csak mosolyogj a vádjain. Magadban pedig élvezd, hogy ez őt úgy idegesíti, hogy majd megpukkad! :) Ennyi elégtétel jár neked. Adj neki leckét jómodorból, civilizált viselkedésből. Egy idő után a párod is látni fogja, hogy kit kell megfékezni.
Az "egyszerű lány" bizonyára azért tetszett neki, mert könnyen rákényszeríthette az akaratát és irányíthatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!