Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leendő anyósom szerint kirívó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)

Figyelt kérdés

Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!

Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!

[link]

Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:

[link]

2012. jún. 13. 11:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
92%

amit anyósod javasol azt nem lehet megnyitni

amit te linkeltél nagyon szép, és ha neked tetszik, és a férjednek is akkor senki nem szólhat bele

bár igaz ami igaz, eléggé kirívó.

2012. jún. 13. 11:08
 2/68 anonim ***** válasza:
96%

Hát, az első tényleg elég merész. Én biztosan nem venném fel.

A másodikat nem nyitja meg.

2012. jún. 13. 11:09
 3/68 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem nyitja meg a második képet. Az első kép tényleg olyan....(na jó nem írom hogy ribis) de hogy kirívó az is biztos.Én semmi pénzért nem venném fel,főleg ha tudom,hogy nagy lagzi lesz,és sok idősebb generáció is ott lesz.
2012. jún. 13. 11:11
 4/68 anonim ***** válasza:
87%

Az első valóban nagyon kihívó. Nem csak esküvőre,de más alkalomra is. Menyasszonynak semmiképpen nem venném fel.

A másodikat nem lehet megnyitni.

2012. jún. 13. 11:12
 5/68 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek az előttem szólókkal.
2012. jún. 13. 11:12
 6/68 anonim ***** válasza:
88%
Most képzeld el, hogy ott van 20-30 ember az idősebb korosztályból te meg ott rohangálsz átlátszóban o.o
2012. jún. 13. 11:13
 7/68 anonim ***** válasza:
88%
Másrészről ehhez a tökéletesnél is tökéletesebb alak kell. Se nem kicsi, se nem túl nagy mellek, kifogástalan vékony derék, szép, vékony karok, és a kulcscsont..
2012. jún. 13. 11:15
 8/68 anonim ***** válasza:
85%
Te tudod, de szerintem is túl kirívó, pedig én is szeretem a szexis ruhákat, de esküvőre nem ilyet válaszottam, mint Te.
2012. jún. 13. 11:16
 9/68 anonim ***** válasza:
35%
Az első ruha gyönyörű, a második kép nem jön be nálam valamiért. Szóval ha fiatal vagy, vékony, bátran felveheted. A másodikat javasold az anyósodnak; vagyis ne foglalkozz vele. Vállald fel a rib@ncságot, úgyis egyetlen napra lehetsz az! Inlább a férjed izlésére hallgass.
2012. jún. 13. 11:19
 10/68 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon szép az első ruha, de tényleg túl kihívó..

A második képet nem lehet megnyitni.

2012. jún. 13. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!