Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az
esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép
lent)
Figyelt kérdés
Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!
Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!
Anyós csak irigy, mert őt nem veheti el a fia, és rég volt, hogy neki 60-as dereka volt.
2012. jún. 13. 13:46
32/68 anonim válasza:
nekem tetszik az a ruha :) a másik sokkal visszafogottabb, de nem muszáj mindenkinek Kate Middleton-t utánoznia :D
nekem is hasonló ruhám lesz
azt vedd fel ami neked, és vlsz a férjednek is tetszik
2012. jún. 13. 13:59
33/68 anonim válasza:
szerintem is túlzás a ruhád (azért annyira nem mint amit az egyik válaszoló linkelt) pedig nem vagyok egy maradi. nem lenne jobb ha inkább a menyasszonyi ruhád lenne egy picivel visszafogottabb, és a menyecske lenne kihívóbb? szerintem azt könnyebben bevenné az emberek gyomra. már ha adsz a vendégek véleményére - habár gondolom ha nem érdekelne ide se írtál volna
2012. jún. 13. 14:29
34/68 anonim válasza:
13:46nál a pont
mind1 mit veszel fel,ha nem pont az ő általa kinézettet
féltékeny,elveszed a kisfiát,tehetsz bármit,utálni fog.
2012. jún. 13. 14:38
35/68 anonim válasza:
Szerintem amit az anyósod akar, az tök szép, pedig nem vagyok konzervatív, csak egyszerűen szép az a ruha, olyan Grace Kelly-s, ízlésesebb, mint amit te akarsz...
2012. jún. 13. 16:13
36/68 anonim válasza:
Nem azért mondom, de aki feltette az elöl rövid hátul hosszú /elég izléstelen/ ruhát, az nem kirívó? Sokkal inkább az mint a Kérdező által feltett első. Tehát: vedd fel az elsőt!!!
2012. jún. 13. 18:13
37/68 anonim válasza:
Amit anyósod szeretne felvehetné egy zárdaszökevény! Semmi extra nincs benne; nem is szép!
2012. jún. 13. 18:15
38/68 A kérdező kommentje:
Huuu, köszönöm ezt a sok választ! Eléggé megoszlanak a vélemények úgy látom! De szerintem ez az esküvőn is így lesz! :) Az egyik hozzászólótól nagyon hasznos választ kaptam és megfontolom, hogy a menyecske legyen-e kicsit "kirívóbb"
Azoknak is igazuk volt, akik azt mondták, hogy féltékeny, mert tényleg így van, előtte a barátom nagyon meg sem foghatja a kezem..., tehát gondolhatjátok! :D
2012. jún. 13. 20:18
39/68 anonim válasza:
Engem biztosan nem érdekelne, hogy mit mond anyósom, azt venném fel ami nekem tetszik. A vőlegényem nem látja a ruhámat az esküvő előtt, de ismerem az ízlését, tudom, hogy mi fog neki tetszeni és mi nem. Egyébként a szertartásra (főleg ha lesz templomi) ki lehet bélelni a ruhát, minden szalon vállal alakítást a ruhákon, és lehet tenni bele olyan betétet, amitől nem lesz átlátszó. Később a lagzira bulizáshoz és tánchoz ahol amúgy is meleged lesz pedig ki lehet venni. Érdeklődj erről a szalonban. Lehet, hogy ezzel még az anyós is kiegyezne. Egyébként ne engedj se ebből a ruhából, se a menyecske ruhából. Ez a te napod, neked kell jól érezned magad, és nem anyós dolga megmondani, ki mit vegyen fel. Ha nem tetszik neki, akkor haza lehet majd fáradni és duzzogni otthon, ahelyett, hogy együtt örülne a gyermekével és a családjával. Meg is érdemelné... :)
2012. jún. 13. 21:13
40/68 anonim válasza:
Nekem az első ruha jobban tetszik, de nem ez a lényeg, hanem hogy neked mi tetszik. Azt viseld és ne hallgass másokra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!