Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő anyósom szerint kirívó és rib@ncos leszek az esküvőn, ha ez a ruhát választom? (a ruháról a kép lent)
Szóval ezt a ruhát választottam, szerintem nagyon szép!
Leendő anyósom szerint mindenkinek meglesz rólam a véleménye, és hogy ez a ruha nem esküvőre való!
Ő ezt a ruhát adná rám szíve szerint:
"Azoknak is igazuk volt, akik azt mondták, hogy féltékeny, mert tényleg így van, előtte a barátom nagyon meg sem foghatja a kezem..., tehát gondolhatjátok! :D"
Az eszedbe sem jut, hogy nem féltékeny, hanem konzervatív? Hogy őt -veled ellentétben- megtanította az anyukája szemérmes viselkedésre, nőiesen elegáns öltözködésre?? Erre te szántszándékkal megbotránkoztatod szerencsétlen asszonyt, és szerinted az a baja, hogy féltékeny! Hát hallod, te sem az eszeddel hódítasz, mondjuk a prostijelmezed láttán ez fel sem merült senkiben..
Az én anyósjelöltem nagyon jó fej, humoros, vidám ember. Megmutattam neki a képet hogy milyen ruhában szeretnél férjhez menni.
Anyósjelöltem válasza a következő volt.
- Nagyon szép ruha, ha ő menne férjhez akkor csak abban az esetben venné fel, hogy totál haragot szeretne több emberrel(főleg az anyóssal), és ha azt akarná hogy az esküvőjéről ne azért emlékezzenek mert milyen jól érezték magukat, vagy de jó volt a tánc, a kaja stb. Hanem mindenki arra fog emlékezni,hogy "láttad hogy nézett ki a menyasszony?? Szegény Marika(anyós) annyira sajnáljuk őt..:D"
Van benne valami. égül is ha felveszed (ami tényleg szép) nem rád fognak emlékezni hanem a szegény anyósra, hogy milyen rossz lehetett neki. Végül mégsem a te napod lesz..
DE! Az anyósjelöltem szerint vannak ennél borzalmasabb ruhák amik már nála is kiverik a biztosítékot..:D Mondta is,hogy ha én egyszer oltár elé állok, ezeket SOHA ne vegyem fel, mert ez már túl extrém,kirívó lenne.. Aztán azon nevettünk, hogy vajon a te anyósod mit szólna ha ezek közül választanál,és kijelentenéd hogy inkább ezt veszed fel??
Na itt vannak a ruhák amit anyósom talált..:D
"Hogy őt -veled ellentétben- megtanította az anyukája szemérmes viselkedésre, nőiesen elegáns öltözködésre??"
Olyanokat feltételeztek rólam, hogy annak, ha a negyede igaz lenne én szégyellném magam...Édesanyám is konzervatív, de egy kézfogásban még ő sem lát kivetnivalót.És megtanított viselkedni.Nem csókolózni szoktunk a párom anyukája előtt, de mondjuk, ha kézen fogva megyünk az utcán és úgy marad a kezünk, ha benézünk hozzá, azért (is) haragszik...
Nem az eszemmel hódítok. Írta itt valamelyik hozzászóló. Hát úgy látom, hogy ezt is jobban tudod nálam. Nem mondom el, hogy mivel foglalkozom és, hogy milyen pozícióban, mert nem lényeg, sőt nem is a kérdéshez tartozik, de annyit elárulok, hogy szellemi munkát végzek, amihez igen csak kell az eszem...Mellesleg pont ez tetszett a leendő férjemnek meg bennem( Aki jókat mosolyog itt egy két hozzá szólón)
Nem az a baj, hogy nem tetszik a ruha, hanem az, ahogy te azt leírod ide, stílussal neked kb. annyi problémád van, mint nekem a "jó ízléssel", legalábbis szerinted, meg még itt pár ember szerint!
Még egyszer szeretném megköszönni a sok választ! ( Nem is számítottam ennyire) :)
"ma 11:25"
De aranyosak vagytok, köszönöm a képeket! Nem tudom, hogy mit szólna hozzá, ha egy ilyen ruhában feszítenék az esküvőn, mint amit te belinkeltél , akkor már szerintem az enyémre szavazna! :)
És köszönöm az intelligens hozzászólásódát is, megfontolandó, amit tanácsoltatok nekem! Lehet, hogy még a héten nézek más ruhákat is. Mondjuk nekem az alap, hogy olyan ruha kell amiben van valami nem hétköznapi! :)
Amúgy meg itt válaszok alapján sok mindent le lehet szűrni az emberekből, így ismeretlenül is! Mármint, hogy ki milyen. (A ruha meg csak egy dolog)
"ma 11:25"
Akkor tudod mit csinálj?? Mutasd meg az általam belinkelt ruhákat,és mond az anyósnak ak övetkezőt.
"Anyuka lemondok az álmaim ruhájáról mert maga szerint ribis..Akkor itt van 3 ruha. Válasszon! Azt veszem fel. Anyósod tuti azt mondja,hogy inkább azt vedd fel amit te választottál.
Az esküvő napján ha valaki odamegy az anyóshoz,hogy megvigasztalja ő biztos ezt fogja mondai
- ÓÓÓ drágám! HA láttad volna miben akart férjhez menni, akkor nekem elhiheted hogy most gyönyörű ruhában van."
Kérdező, nem kell megsértődni a válaszokon, végülis te kérted a véleményünket!
Az általad választott ruha egyáltalán nem szép, hanem kihívó. Esetleg a vőlegényed férfibúcsúzattóján tudom elképzelni egy lányon aki mondjuk neki lejt táncot! EGy menyasszonynak nem ez a szerepe az esküvőn! Ennél sokkal de sokkal szebb és igényesebb ruhák vannak, amiben van valami különleges, ahogyan te szeretnéd a nagy napra!
Ezeken a belinkelt fotókon szörnyülködtem egy sort...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!